Nieuwsberichten‎ > ‎

SDOL F2 - Vilsteren F1M

Geplaatst 2 okt. 2011 12:09 door V.V. Vilsteren   [ 2 okt. 2011 12:12 bijgewerkt ]
Om 9.15 vertrokken we met 7 meiden, 3 coaches en 2 (rijdende) moeders naar het altijd lastige Luttenberg. Onderweg hebben we Laura nog even opgepikt en toen waren we helemaal compleet. Na de overwinning van vorige week, staan we samen met ASC’62 F2 en Dalfsen F2 boven aan. (In de beker hebben we Dalfsen F2 alle hoeken van het veld laten zien, 9-1 gewonnen). De coaches hadden behoorlijk goed in geschat dat het een zware pot zou worden. De 1ste helft was zenuwslopend. Aan welke kant zou de bal als eerst in het doel rollen.

De meiden speelden goed. Goede vechtlust en uitstekende teamwork. De bal wou alleen niet tussen de 2 palen. Dit komt mede door het goede keeperswerk van de tegenstander. Isa en Demi hebben verschillende kansen gehad, alleen de keeper stond echt akelig in de weg. Heel vervelend. Geloof me dat was niet goed voor je hart, zo zenuwslopend.

Dankzij het uitstekende verdedigingswerk en onze top keepster Tessa scoorde de tegenstander ook niet. Anouk die het helemaal zat was die ballen bij ons voor het doel, had geweldig goed de beuk erin en schoot alle ballen naar voren, naar Isa en Demi. Ook Roos die er niet mee eens was dat het nog 0-0 was, had flink de beuk erin. Ik laat me niet aan de kant zetten door een jochie. Floortje die alle ballen naar voren knalde zorgde er voor dat ze niet te dicht bij het doel kwamen. Lise het lieve schattige meisje. Dat zou je denken. Pas maar op, ik lust iedereen rauw. Laura de sluwste van het team. Met een klein tikje pakt ze de bal af en beland dan bij een medespeler in de voeten. Dan hebben we Demi nog. Tja wat valt daar over te zeggen ze heeft er al 34 in liggen dit seizoen. Zegt volgens mij voldoende. Isa onze race monster. Dankzij haar snelheid waren we telkens snel voor het doel van Luttenberg. En niet te vergeten onze top keepster. Tessa. Meid wat kun jij keepen zeg. Wil je scoren? Dan moet je het toch echt ergens anders doen, want bij mij gaat de bal er niet in.

De 1ste 20 minuten waren voorbij. Iedereen was er over eens dat we goed speelde, maar dat we nog wel even moesten scoren. Met enorme vechtlust begonnen we de 2de helft. Tot grote opluchting van de coaches, de supporters en natuurlijk ook van de meiden, viel al snel de 0-1. Dankzij Demi (nummer 32). De meiden kwam los. Uiteindelijk scoorden we nog 3x. Nummer 33 en 34 voor Demi en nummer 14 voor Isa. Het lukte SDOL niet om de bal achter Tessa te krijgen, dus we hebben netjes de 0 gehouden. Na 40 minuten floot de scheids af en wij hebben de punten binnen. 0-4. Dat was 1 concurrent. Volgende week staat er weer een zware pot op het programma. Thuis tegen Wijhe’92 F4. Dan gaan we weer knallen meiden. Want wie staan er boven aan?

VILSTEREN F1M
wij dus

Groeten,
Hans, Edwin en Sharon