Sponsoring jeugdteams V.V.Vilsteren

Geplaatst 4 okt. 2014 04:33 door V.V. Vilsteren   [ 5 okt. 2014 10:55 bijgewerkt ]

Jumbo Kamphuis Dalfsen hoofdsponsor  jeugd VV Vilsteren

Bijzonder trots zijn de jeugdleden van Vilsteren op hun nieuwe tenue. Mede dankzij de Hoofdsponsor Jumbo uit Dalfsen.
De Vilsterse vereniging telt dit jaar een record aan jeugdleden en ieder jeugdlid speelt zaterdags in het nieuwe tenue met gelijke uitstraling. De gele clubkleur van Vilsteren met het logo van de Jumbo past perfect bij de huisstijl van Jumbo.  Eigenaar Ronald Kamphuis liet blijken dat hij zeer tevreden is met het resultaat en trots is op het complete plaatje. En net zo professioneel als het betaalde voetbal staan er subsponsors op het tenue.
Niens Multidiensten, Grondverzet Vilsteren, Bouwbedrijf Salbam en Hans van der Kolk springpaarden.

Zaterdag 4 oktober tussen de wedstrijden door was het een drukte van belang op het sportpark de Molenesch en werden vele foto’s geschoten.

Zo ontvingen de sponsoren als dank niet alleen een mandje met Vilsterse streekproducten maar wat veel belangrijker is de vele bedankhandjes van de jeugd.