Stand van zaken bij Vilsteren 2

Geplaatst 26 nov. 2010 04:51 door V.V. Vilsteren   [ 25 dec. 2010 03:02 bijgewerkt ]
Hier weer een stukje van het 2e elftal, aangezien het tot nu toe redelijk goed gaat in de competitie moest er maar weer een keer wat geschreven worden. We zijn zoals elk jaar weer begonnen met de beker wedstrijden,

Helaas hebben we dat niet zo goed gedaan als vorig jaar. We verloren 1 wedstrijd in de poule fase waardoor we 2e zijn geworden, en ja dan ben je niet door naar de volgende ronde.

Maar dan kun je je volop concentreren op de gewone competitie zeg ik maar. En dat doen we dan ook, we hebben inmiddels 8 wedstrijden gespeeld waarvan 6 gewonnen en 2 gelijk gespeeld. De 2 wedstrijden die we gelijk speelden waren tegen Heeten 5 en Lemelerveld 8. De andere wedstrijden wonnen we eigenlijk vrij eenvoudig, zelfs 1 met 12-0.

We staan nu 3 punten achter op de koploper maar wel met 2 wedstrijden minder. Dus we staan er redelijk goed voor.

Maar we moeten niet te vroeg juichen want er zullen nog een heel aantal pittige maar sportieve wedstrijden komen. Dus kom gerust een keer kijken naar 1 van onze spetterende wedstrijden.

MET VR. GR. HET 2e ELFTAL