Stem op V.V. Vilsteren

Geplaatst 17 mrt. 2016 11:57 door V.V. Vilsteren   [ 17 mrt. 2016 11:57 bijgewerkt ]
V.V Vilsteren doet mee met de Rabobank clubkas

Iedereen die lid is van de Rabobank heeft afgelopen week een envelop ontvangen van de Rabobank. In deze envelop zit een activeercode ,met deze code kun je inloggen op de site van de Rabobank www.rabobank.nl/vvs Daarna kun je een stem uitbrengen op de vereniging die jij een warm hart toedraagt. Deze stemmen zijn geld waard. Meer stemmen betekent meer geld. Er mogen maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging uitgebracht worden. De einddatum van de stemperiode is 25 maart. Op 12 april is de finale avond en dan hopen wij een mooi bedrag mee naar Vilsteren te nemen.

De V.V. Vilsteren wil het geld graag gebruiken voor spelmateriaal voor de jeugd.

V.V. Vilsteren rekent op uw stem

Stem op V.V Vilsteren