Terugtrekken seniorenelftal uit de competitie

Geplaatst 17 aug. 2014 02:25 door V.V. Vilsteren
Vilsteren is genoodzaakt om een seniorenelftal terug te trekken uit de competitie

Vanwege meerdere afmeldingen na 31 mei, vakanties en langdurige blessures zijn er voor het komend seizoen te weinig spelers voor de selectie. Dit geldt ook voor het derde elftal.

Na overleg tussen het bestuur, de technische commissie, de hoofdtrainer en de leiders van de selectie hebben we het volgende besloten:

Het huidige tweede trekt zich terug uit de competitie/beker en wordt opgeheven.
Het eerste elftal trekt zich terug uit de beker. In plaats van de beker worden er drie á vier oefenwedstrijden                geregeld.
Het derde elftal schuift door naar het tweede, het vierde elftal schuift door naar het derde. Beide teams blijven         spelen in hun eigen klasse.

Uiteraard heeft bovenstaande de nodige gevolgen:

De huidige selectie blijft trainen op de dinsdag en donderdag.
Het derde en vierde, straks dus tweede en derde, blijft trainen op de donderdag.
Dik Runherd bepaalt uiterlijk donderdag voor de training welke spelers er op zondag mee doen met het eerste         elftal. Deze groep van 14 man traint apart onder de hoofdtrainer zodat ze zich volledig kunnen focussen op de         wedstrijd van zondag.
De overige spelers trainen met het tweede en derde onder leiding van Marcel Vree.
Dit houdt in dat er een aantal spelers "vast" in het eerste elftal komen en een aantal spelers "vast" in het                tweede, maar ook dat er wekelijks een aantal spelers wisselen tussen het eerste en het tweede elftal.
Zoals bekend is de trainingsopkomst bij het huidige derde en vierde elftal laag. We verwachten dat de komst            van meerdere selectiespelers een positief effect heeft op de trainingsopkomst.

Het is menseigen om bij een wijziging/verandering "nee of wil ik niet" te denken, maar het is voor de komende seizoenen heel belangrijk dat we ons positief opstellen. Denk aan je vereniging!

Mochten er vragen/opmerkingen zijn dan kun je contact opnemen met de leden van de technische commissie.

Met vriendelijke groet,
De technische commissie