Nieuwsberichten‎ > ‎

Themabijeenkomst Leefbaarheid en duurzaamheid in Vilsteren

Geplaatst 28 jan. 2013 00:50 door V.V. Vilsteren
Themabijeenkomst Leefbaarheid en duurzaamheid in Vilsteren en aanverwante buurtschappen in de parochie
 
Op maandagavond 25 februari  om 20:00 uur organiseert Plaatselijk Belang Vilsteren een themabijeenkomst over leefbaarheid en duurzaamheid in het Parochiehuis in Vilsteren. Als gastsprekers hebben wij Wethouder Ilona Lagas, Timo Veen van Duurzaam Hoonhorst en René Kuizenga van Duvast uitgenodigd. Wethouder Lagas zal ingaan op het recent vastgesteld Gemeentelijk Omgevingsplan en de betekenis daarvan voor Vilsteren. Timo Veen van Duurzaam Hoonhorst vertelt over de ervaringen in Hoonhorst. In Hoonhorst wordt  onder het motto van ‘samen leven, wonen en werken in Hoonhorst’ gemeenschappelijk gewerkt aan een duurzaam Hoonhorst. Rene Kuizenga van Duvast zal iets vertellen over energiebesparing in de bestaande woningbouw. Hierbij worden ook  de resultaten van een drietal uitgevoerde energiescans van bestaande woningen in Vilsteren besproken (zie hieronder). Als afsluiting van de avonden zouden wij als Plaatselijk Belang graag uw mening horen over eventuele mogelijkheden en kansen voor Vilsteren.
 
Voor degenen die nu al belangstelling hebben voor dit thema of vragen hebben over energiebesparing in zijn/haar woning in of om Vilsteren, kunnen zich aanmelden bij Richard Bloo op : richardbloo@hetnet.nl . De woningen in de buurtschappen uit Hessum, Venneberg en Dalmsholte die in en om Vilsteren liggen zijn ook welkom bij onze thema avond.
 
Waar: Parochie huis te Vilsteren, Vilsterse Allee 2  7734 PB Vilsteren
Datum: 25 februari 2013
Tijd: 20:00 uur.
 
Van de volgende woningen heeft Plaatselijk Belang Vilsteren een energiescan gemaakt, die we met jullie willen bespreken:
Jan Koggel Siegersteeg 2c  7734 PG Vilsteren
Jos Bloo  Gravendijk 3  7734 PM Vilsteren
Clara Cremers Siegersteeg 2  7734 PG Vilsteren