Nieuwsberichten‎ > ‎

Toernooi voor Vilsteren C1 en D1G: 7 juni 2014

Geplaatst 6 mei 2014 22:32 door V.V. Vilsteren   [ 6 mei 2014 22:32 bijgewerkt ]
Hierbij nadere informatie betreffende het toernooi voor Vilsteren C1 en D1G bij SV Zwolle op zaterdag 7 juni 2014:
 
Beste voetbalvrienden,
 
Zoals wij u onlangs hebben gemeld gaat ons A1, C1 en D1 toernooi op zaterdag 7 juni door! Wij hebben voor deze toernooi dag een sponsor gevonden in het bedrijf Timing (uitzendbureau)

Wij beginnen met ons Timing toernooi om 9.00 uur en verwachten rond 17.15 uur de prijsuitreiking.

Bijgaand sturen wij u ons toernooiboekje waarin onder andere de routebeschrijving naar ons sportpark, onze fair play regels en ons wedstrijdreglement.

Tijdens dit toernooi vragen wij iedereen zich te houden van de regels van Fair play. Deze regels staan vermeld in ons toernooiboekje welke u als bijlage bij deze mail vindt. Neem deze regels dus ook goed door met uw team! Als wij ons allemaal aan deze regels houden, dan zorgen wij met elkaar voor een goede en sportieve sfeer!

In het toernooiboekje is tevens ons toernooireglement opgenomen. Lees deze voor aanvang goed door, zodat hier geen discussies over kunnen ontstaan. Graag wijzen wij u met klem op:

Artikel 2: elk team zorgt zelf voor een assistent-scheidsrechter (geldt niet tijdens het ukkie toernooi)
Artikel 7: elk team dient zelf een wedstrijdbal mee te nemen
Artikel 11: elk team dient zelf voor reserveshirts te zorgen

Tevens sturen wij u het VOORLOPIGE wedstrijdprogramma toe, omdat er vaak nog (op het laatste moment) wijzigingen komen is dit nog niet definitief. Op de toernooidag zelf ontvangt u het DEFINITIEVE programma. Dit DEFINITIEVE programma zal op een gekleurd papier gedrukt worden, zodat iedereen het juiste programma krijgt!

Op de toernooi dag dient u zich (op tijd) te melden bij ons secretariaat, zodat wij zeker weten dat alle teams aanwezig zijn. Het secretariaat is in de kantine van ons clubgebouw gevestigd (zie bord boven de tafel). Hier ontvangt u een enveloppe met daarin 2 DEFINITIEVE wedstrijdprogramma’s, koffiebonnen voor de leiding van uw team, ranjabonnen voor uw team, de kleedkamerindeling, een plattegrond van de velden en voor al uw spelers een vaantje.

Op- en rond onze toernooidagen zijn wij mobiel bereikbaar op telefoonnummer: 06-28884590

Wij wensen iedereen een leuke, zonnige, maar bovenal een sportieve toernooidag toe.

Graag tot 7 juni aanstaande!
 
Toernooicommissie SV Zwolle
toernooiensvwolle@live.nl
tel. 06-28884590
 
 
 
 
Jeugdbestuur V.V. Vilsteren