Nieuwsberichten‎ > ‎

Toneelvereniging Tot Nut en Vermaak uit Vilsteren komt dit jaar vanaf de Veluwe.

Geplaatst 9 mrt. 2019 01:42 door V.V. Vilsteren   [ 9 mrt. 2019 01:42 bijgewerkt ]
Wij, toneelvereniging Tot Nut en Vermaak, zijn op dit moment alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het grote toneelstuk van dit jaar.  Dit jaar zullen we een van de toneelstukken van 'Familie Bruinsma in de bocht' spelen, namelijk 'Groeten van de Veluwe'. Een ware kaskraker om zeker naar uit te kijken. 

In deze komedie, geschreven door Carl Slotboom, wint een gezin uit een hoger milieu, bestaande uit  meneer en mevrouw Zwaanswijk met hun moeder en hun dochter, de eerste prijs met een cryptogram. De prijs is een week vakantie in een caravan op de Veluwe. Het kamperen is voor deze mensen, die in luxe leven, een volslagen nieuwe ervaring en ze kampen dan ook met ernstige aanpassingsproblemen. Dit geldt niet voor de zwaksociale familie Bruinsma. Vader Sjef, moeder Truus en zoon Boris hebben vaker met dit bijltje gehakt.
  
U kunt u vast voorstellen dat zulke tegenstellingen tussen de beide families leidt tot verschillende confrontaties. U zult genieten van de meest absurde situaties vanaf de camping, gesitueerd in een prachtig decor, met een waterval aan grappen geproduceerd door fantastische typetjes.

We heten iedereen van harte welkom tijdens een van onze voorstellingen. De voorstellingen zijn op vrijdagavond 22 maart, zondagavond 24 maart en zaterdagavond 30 maart. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur in het Parochiehuis te Vilsteren.

Natuurlijk is er ook weer een fantastische verloting met leuke prijzen, deels beschikbaar gesteld door bedrijven uit Vilsteren en omstreken. U mag dit niet missen!