Nieuwsberichten‎ > ‎

Uitnodiging: Elfde van de Elfde

Geplaatst 8 nov. 2013 04:31 door V.V. Vilsteren
Geachte Piepenplassers

De dagen beginnen te tellen voor mij. Voordat iedereen allemaal rare conclusies gaat trekken, het carnavals jaar 2013 is bijna ten einde En ben ik Prins Goofy ook bijna ontslagen. 

Probeer je zo je best te doen voor je job, krijg je op je functioneringsgesprek te horen dat je contract niet wordt verlengd…En dat er via de achterdeur al sollicitatiegesprekken zijn geweest voor nieuwe kandidaten.. Daar zit je dan met je bek vol tanden, mijn einddatum staat vast mijn laatste werkdag als Prins Goofy van De Piepenplassers is op a.s. 10 november.

Bezwaar maken heeft geen zin kreeg ik nog mee van de organisatie. Nou ja dan moet ik 11 november maar eens aankloppen bij het UWV.. Kijken of ik nog in aanmerking kom voor een uitkering met een arbeidsverleden als Prins van 1 jaar, zal het wel geen vetpot worden.!!!!!


Maar nou is in het gesprek met de organisatie ter sprake gekomen dat één van mijn laatste taken als Prins is, dat ik ff een uitnodiging moest schrijven voor het 11de van 11de.
Na 44 jaar carnaval gevierd te hebben door De Piepenplassers is bijna het 45ste jaar aangebroken. Aangezien dat het vorige jaar al een succesvol feest was en allemaal net iets anders ging als gepland.. mede dankzij die maffe Prins Goofy kreeg ik te horen.. heeft de organisatie besloten dat de eerste stap vorig jaar toch al is gezet en dat ze dit dus maar vervolgen 

Dus voor de 11de van 11de nodig ik jullie allemaal uit om deze geweldige zondagmiddag 10 november aanwezig te zijn, dan kun je zelf bewonderen hoe De Piepenplassers elk jaar weer positief vooruitgang boeken en voor de rest mag ik er nog niet zoveel over zeggen.. anders verklap ik misschien te veel.

Dus bij deze

Alaaf.   
Gegroet Prins Goofy


Comments