Nieuwsberichten‎ > ‎

Uitnodiging voor 11e van de 11e

Geplaatst 18 nov. 2010 01:25 door V.V. Vilsteren   [ 25 nov. 2010 11:41 bijgewerkt ]
Hallo Piepenplassers en natuurlijk Piepenplassertjes!

Allemaal het jaar weer goed doorgekomen? Alweer zin in een feestje? Nou dan hebben jullie geluk want er staat er weer één voor de deur! Namelijk de Elfde van de Elfde, wat natuurlijk weer een geweldig mooi en hopelijk sappig feest gaat worden! Veel mensen zijn al aardig nieuwsgierig en zitten alweer mooi te vissen wie er dit jaar de heerser over het mooie Piepenplasdorp gaat worden. Ha, ha en ik zeg lekker niks!

Ik zou zeggen kom allemaal NIET de 11e máár de 14e van NOVEMBER naar het PAROCHIEHUIS in VILSTEREN!! Dan kunnen jullie zelf ontdekken wie de nieuwe Prins of misschien wel Prinses van het Piepenplasdorp wordt. De carnavalsvereniging heeft ook dit keer weer een geweldig programma voor deze middag in elkaar gezet voor zowel JONG EN OUD!! Zo zal Erik Volkers in het begin van de middag feest vieren met de Piepenplassertjes waarna aansluitend enkele leuke dames als de 'Zotte Zusjes' alle Piepenplassers in feeststemming zullen brengen. Het belooft daarom weer een super gezellig feest te worden wat een goede basis zal zijn voor Carnaval 2011!

Ik wil jullie dan bij deze ook graag uitnodigen voor dit feest om samen met mij, PRINS MACHO MACHO MARK, mijn Raad van Elf en natuurlijk Prinses Audrey de 1ste van de Vlierhoek met haar adjudanten er weer een geweldig feestje van te maken. En de nieuwe prins of prinses een super onthaal te geven met natuurlijk een heerlijk potje BIER of misschien wel een glaasje WIJN!

TOT 14 november!!

Gegroet, Prins Macho Macho Mark

Comments