Nieuwsberichten‎ > ‎

Unieke actie V.V. Vilsteren en supermarkt Jumbo Kamphuis Dalfsen

Geplaatst 10 jul. 2017 03:35 door V.V. Vilsteren   [ 20 aug. 2017 04:28 bijgewerkt ]
Net voor de vakantie mogen we het naar buiten brengen. De voorbereidingen zijn inmiddels getroffen en we
hebben al een paar sessies met de verenigingen van Dalfsen en omgeving gehad onder leiding van Ronald Kamphuis.  Een voetbalplaatjes actie waar we graag aan mee willen doen, is leuk voor de spaarder, met een uniek stukje geschiedenis over onze vereniging. Wij zouden het fijn vinden als iedereen meedoet, senioren en junioren, alle leden op de foto, en dan sparen en foto’s plakken om het boek compleet te krijgen. Tot zover, meer informatie volgt. Begin van het volgend seizoen verwachten wij de fotograaf die jou en je team op de foto zet. Hieronder het persbericht…  fijne vakantie toegewenst.

De sponsorcommissie


Unieke actie VV Vilsteren en supermarkt Jumbo Kamphuis Dalfsen

Jumbo Kamphuis gaat samen met VV Vilsteren dit najaar groot uitpakken met een unieke sportplaatjesactie. In navolging van de landelijke voetbalplaatjesactie waarbij de consument plaatjes van eredivisiespelers bij elkaar kan sparen, willen we Vilsteren een soortgelijke actie houden, maar dan met VV Vilsteren en Ronald Kamphuis.

Voor het realiseren van deze actie zijn uiteraard foto’s nodig van de individuele spelers en per team een groepsfoto. Voor het maken van de foto’s worden twee dagen ingepland:

Omdat er zo’n 190 foto’s gemaakt moeten worden, wordt er een strakke planning gemaakt, waar we ons goed aan moeten houden, want het is een hele klus. Maar omdat het voor een uniek sportplaatjesboek van onze eigen vereniging is, verwachten we van iedereen zijn/haar volle medewerking. 

Omdat we rekening moeten houden met de mening van al onze leden, maken we iedereen er al op attent dat het nodig is om toestemming te geven voor het maken en later het gebruiken van de foto voor het voetbalboek. Senioren dienen hiervoor zelf te tekenen en bij personen tot achttien jaar moeten de ouders dit doen. We hebben hiervoor een speciaal formulier gemaakt. 

Let wel: zonder handtekening komt u/uw kind niet op de foto en kan hij/zij, in verband met het portretrecht, niet meedoen aan deze bijzondere actie. 

Deze unieke actie wordt gedaan in samenwerking met het bedrijf Retrospect Boekproducties. Retrospect werkt hiervoor onder meer samen met Unilever, de op twee na grootste levensmiddelenproducent van de wereld. Juist hierdoor zijn wij als vereniging ervan overtuigd dat het een geweldige actie wordt, waar eenieder veel plezier aan zal beleven. 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt je altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

De Sponsorcommissie VV Vilsteren