Van de voorzitter: nieuwe hoofdtrainer V.V. Vilsteren

Geplaatst 1 feb. 2017 04:39 door V.V. Vilsteren   [ 1 feb. 2017 04:39 bijgewerkt ]

Hendri Zwinselman wordt hoofdtrainer bij VV Vilsteren met ingang van seizoen 2017-2018
VV Vilsteren heeft Hendri Zwinselman aangesteld als Hoofdtrainer voor het komende seizoen. De huidige coach van SDOL uit Luttenberg gaat in Vilsteren Dik Runherd opvolgen, die na drie en half jaar vertrekt naar concurrent Balkbrug.

Hendri Zwinselman is woonachtig in Lemelerveld, al 28 jaar getrouwd met Jeanette en heeft 2 zonen die ook allebei voetballen. Hendri is werkzaam op het Deltion College als docent Luchtvaarttechniek in Zwolle werkt nu voor het 2e seizoen bij SDOL Luttenberg.  Hendri is als trainer begonnen in 2003 als assistent trainer bij Heino 2, daarna hoofdtrainer bij enkele clubs uit de regio. Als speler is hij actief geweest bij Lemelerveld.

De technische commissie noemt Hendri Zwinselman een trainer die perfect bij de club past. Enthousiast, zeer gedreven, affiniteit met de jeugd en een trainer die kan opbouwen. Hij heeft veel ervaring opgebouwd als hoofdtrainer en hierdoor veel affiniteit met jeugdspelers gekregen. Hierdoor kan hij ons van nieuwe impulsen voorzien. Hendri heeft altijd met dorpsclubs gewerkt en weet precies hoe het gaat bij kleine verenigingen, te weinig spelers tot je beschikking hebben of spelers uit het 2e en 3e mee laten doen, kent hij goed.

Hendri Zwinselman: “Het is geweldig om voor een club te mogen werken die waardering ziet voor het werk wat ik tot op heden heb verricht, “Jeugdspelers laten doorgroeien naar het 1e elftal, maar ook de individuele spelers/teamontwikkeling verbeteren.

Henri Zwinselman : Ik hoop een mooie en succesvolle tijd te hebben bij Vilsteren en daar de jeugd laten instromen en zodoende proberen om een goede 5e klasser te worden.

Het bestuur en de technische commissie van VV Vilsteren en Hendri Zwinselman zien samen uit naar een vruchtbare en succesvolle samenwerking.

Als voorzitter wil ik de technische commissie bedanken voor vele werk wat ze gedaan hebben om in een zeer korte tijd deze trainer te kunnen aanstellen.

Gerard Rietman