Verenigingsdag 2014 / Loterij 2014

Geplaatst 26 apr. 2014 02:19 door V.V. Vilsteren   [ 26 apr. 2014 02:43 bijgewerkt ]
Reserveer alvast 11 mei 2014 in jullie weekendagenda.  Dit jaar houden we de verenigingsdag op 11 mei 2014.  Een hele puzzel om een geschikte datum te krijgen, maar het is gelukt en we zijn trots dat we de dag mogen vernoemen naar Frank Veltmaat.

Voormiddag spelen de ouders tegen zoon/dochter en namiddag komen de senioren in actie. Speelschema en tijden worden deze week op de site vermeld.

Loterij V.V. Vilsteren
De loterij van de Voetbalvereniging Vilsteren is dan ook weer een feit. De boekjes liggen klaar bij de leiders en de loten kunnen dan weer door jullie verkocht worden.  Leiders willen jullie zorg dragen voor de verdeling.

Verkoop van loten hebben we al vaker gedaan en wij weten zeker dat het jullie dit jaar ook weer gaat lukken om alles te verkopen. Wij hebben bij de jeugd gezorgd dat 1 gezin niet meer dan 1 boekje hoeven te verkopen. Senioren hebben ook een lotenboekje.
De trekking wordt gehouden op 11 mei tijdens de Frank Veltmaat verenigingsdag.

Veel geluk en zorg dat je een lot of loten hebt van de Voetbalvereniging Vilsteren.
Graag alle (lege) lotenboekjes inleveren bij je leider met het geld op of voor zaterdag 10 mei.

Enkele belangrijke dingen:
1 boekje bevat 25 loten
1 lot kost €. 1.00
Trekking 11 mei 2014 om 12.00 uur tijdens Frank Veltmaat Verenigingsdag
Verkochte boekjes inleveren voor of op 10 mei 2014.
Gegevens duidelijk noteren met telefoonnummer.
De loterij is goed gekeurd door gemeente Ommen (vergunning)
Op het boekje zetten wij je naam. Wees er zuinig op en lever deze op tijd in (wel geheel verkocht natuurlijk)

Namens de voetbalvereniging alvast veel succes toegewenst.