Verenigingsdag 21 mei 2017

Geplaatst 1 mei 2017 07:23 door V.V. Vilsteren   [ 1 mei 2017 07:23 bijgewerkt ]
Zondag 21 mei 2017 organiseren wij voor het 6e jaar onze verenigingsdag. Dit jaar ter ere van Ciska Feijen en Monique Kortstee. De dames maken al jaren trouw de kantine schoon, meestal op maandag avond, elke week maar weer. Als wij er niet zijn dan wordt de kantine weer in orde gemaakt. In dit geval geruisloos vrijwilligerswerk. In het zonnetje zetten is dan geen overbodige luxe.

Bij deze dag hoort ook de trekking van de loterij. We hebben voor de jeugd 1 boekje per gezin om te verkopen (spelregel bij de jeugd) a 25 stuks. Verder hebben alle senioren leden een boekje met loten ontvangen.

Op 21 mei rond 12:00 uur wordt de trekking verricht.

Op onze nieuwe kunstgrasveld beginnen we ’s morgens met de jeugd tegen de ouders en na de middag begint de strijd voor de senioren.

Wij nodigen alle leden met familie, vrienden en kennissen uit om deze dag een sportieve tint te geven.

Het programma zal spoedig kenbaar gemaakt worden.
Zet zondag 21 mei alvast je in agenda.

Graag tot dan op onze sportpark De Molenesch!