Verenigingsdag: zondag 17 mei 2015

Geplaatst 28 apr. 2015 07:30 door V.V. Vilsteren   [ 28 apr. 2015 07:31 bijgewerkt ]
De competitie is nog niet gespeeld, en hier en daar is het nog best spannend. Echter nog een paar wedstrijden en dan kunnen wij de balans opmaken voor dit seizoen.
Wij nodigen jullie uit voor zondag 17 mei a.s. om mee te doen met een gezellige verenigingsdag.
  • In de morgen voetbalt de jeugd tegen de ouders. Een mooie traditie. Laat maar zien hoe de bal in het netje moet.
  • Om ± 12:00 uur houden wij de trekking van de jaarlijkse loterij. Het lotenboekje wordt momenteel gedrukt en zal begin mei aan jullie uitgedeeld worden. Er zijn weer mooie prijzen te winnen.
  • De senioren spelen na de trekking van de loterij onderling een toernooi.
Graag willen wij dit jaar de vereniging dag opdragen aan Hein Langenkamp. Hein heeft 25 jaar elke maandagochtend de kleedkamers verzorgd en schoongemaakt. Wij vinden het allemaal zo vanzelfsprekend, maar zo zie je maar weer dat achter de schermen ook hard wordt gewerkt door vrijwilligers . Gerard Roessink heeft de taak van Hein overgenomen. Fijn dat Gerard deze taak heeft overgenomen. Super geregeld.

Tot zondag 17 mei a.s.

Sponsorcommissie V.V. Vilsteren