Verslag Dalfsen F2 - Vilsteren F1M

Geplaatst 7 nov. 2011 10:29 door V.V. Vilsteren
Afgelopen zaterdag 5 november hadden we een moeilijke partij op programma. De 1ste bekerwedstrijd hebben we ook tegen Dalfsen F2 gespeeld en daar zijn we toen vrij makkelijk vanaf gekomen, 9-1 werd het toen. Maar goed, ze stonden nu 3de dus ze zullen wel vooruit zijn gegaan, ze zullen niet voor niets op de 3de plek staan. Nou, daar kwam we eigenlijk ook wel achter. Gelukkig scoorde Demi snel de 0-1, maar Dalfsen heeft het woord opgeven niet in hun woordenboek staan. Ze gingen opzoek naar de gelijkmaker. Door een paar hele mooie reddingen van Tessa, is ze dat niet gelukt. De 0-2 viel. Demi met de 2de van de wedstrijd. In de rust vertelde Floortje dat ze de juffrouw zag. Floortje had alles onder controle, waardoor ze kon kijken wie er langs de zijlijn stonden. De 2de helft begon Dalfsen heel sterk. Tessa heeft weer eens uitermate goed gekeept. Dankzij haar kon Dalfsen geen doelpunt scoren. Uiteindelijk is het ze toch gelukt om er 1 in te schieten. De typische keeper reacties kwam bij Tessa naar boven, net een echte ervaren keepster. Gelukkig scoorde Demi haar 50ste doelpunt en Isa knalde er ook nog 1 achter de keeper van Dalfsen.

Jaja, Demi v/d Kolk heeft haar 50ste doelpunt dit seizoen er ingeschoten!!

Ga zo door dames, dan hebben we 26 november een kampioenswedstrijd. Het zal leuk zijn als er dan heel wat supporters komen, om ons aan te moedigen. Het word geen makkie, dus we kunnen alle steun gebruiken.

26 november om 10.00 uur. ASC'62 F2 - Vilsteren F1M. Komt allen om deze top dames aan te moedigen.

We gaan er voor. Want wie gaan er winnen?
WIJ GAAN WINNEN!

Tot de volgende belangrijk wedstrijd.

Freddie, Edwin en Sharon