Verslagen Meisjes F1

Geplaatst 24 nov. 2010 09:55 door V.V. Vilsteren   [ 27 nov. 2010 07:41 bijgewerkt ]

Vilsteren F1m moesten tegen Lemelerveld F4.

Demi had last van haar oren, Lise van een plekje onder de enkel ( John had de veters te strak aan getrokken) en Roos had geen zin!Demi en Roos opgepept, Bij Lise een pleister op de plek gedaan en toen kon de wedstrijd beginnen. De meiden gingen er lekker tegen aan en met het eerste doelpunt van Demi stonden we in de rust met 1-0 voor.

Daarna werd het 1-1. Floortje wist de bal weer flink naar voren te knallen, Martika stond haar mannetje weer naast Floortje en Lise, Roos en Anouk hebben zich weer met 200% ingezet op het middenveld zodat Demi 2-1 kon maken! Even later werd het 2-2.En uiteindelijk met een mooie goal van Isa werd het 3-2 voor ons!!!!!  Tessa keepte weer een dijk van een wedstrijd!

VilsterenF1m tegen Heino F6 was ook een spannende wedstrijd! De meiden waren allemaal weer FIT! En dat kon je zien. Ze hebben gestreden en gewonnen met 2-3!!

ASC'62 F4 – Vilsteren F1m was een zeer spannende wedstrijd. De dames kwamen vrij snel met 0-2 voor te staan. Voor rust hield Tessa ons lang in de wedstrijd. Uiteindelijk is de wedstrijd terecht in een gelijkspel geëindigd (3-3).

Leiders F1m