Verslag F1M 11 maart 2011

Geplaatst 19 mrt. 2011 03:10 door V.V. Vilsteren
Zaterdag 11 maart moesten we thuis tegen Hulzense boys F6. 8.30 uur aanwezig en om 9.00 uur aanvang wedstrijd. Rond 8.40 uur was iedereen aanwezig maar de shirts nog niet. Niemand had wasbeurt. Toch zag je Jan Mars (die er als eerste was) richting huis wandelen en even later met de tas met shirts weer terug komen! Het was al 14 dagen geleden dat de meiden gespeeld hadden dus de tas lag niet zo voor het grijpen! Snel de shirts aan, verder met warm lopen en de wedstrijd kan beginnen. Sharon ging voor het eerst fluiten zodat John mee kon helpen coachen. Isa scoorde 1-0 daarna werd het 1-1. Toen een mooie voorzet van Demi naar Isa het werd 2-1. Daarna mooie voorzet van Anouk op Isa het werd 3-1. Tegen partij scoorde 3-2. Demi mooie voorzet op Isa 4-2. Na de rust scoorde Demi nog 2x via een voorzet van Isa en nog 1x alleen op het doel af. Eind uitslag 7-3 voor!!!!!
GEWONNEN!! Tessa weer goed gekeept, zij krijgt nu ook keepers training waar zij veel plezier in heeft. Floortje, Martika, Anouk, Laura, Lise en Roos natuurlijk ook goed gespeeld, want anders konden Demi en Isa niet scoren! Na de wedstrijd ook nog even bij elkaar gezeten. Dit om even duidelijk te maken, dat als iemand een fout maakt, mag je deze persoon niet afbranden!!!! En dat degene die scoren niet beter zijn, want we doen het met zijn allen!!!!

Leiders F1m