Verslag Marienheem 1 - Vilsteren 1

Geplaatst 14 mrt. 2014 11:56 door V.V. Vilsteren   [ 14 mrt. 2014 11:58 bijgewerkt ]
Verdienstelijk gelijkspel van VVVilsteren in en tegen Mariënheem (2-2)

Op een zonovergoten sportcomplex in Mariënheem begon de wedstrijd om ca. 14.12 uur, onder leiding van scheidsrechter Peters. In de beginfase een overwicht voor de thuisclub, en het was Lean Hobert (á la Madjer) die al in de 6e minuut een aanval over hun rechterzijde bekwaam afrondde (1-0). Hierna een licht overwicht van Vilsteren, en de doelman van Mariënheem reageerde meerdere malen adequaat bij schoten op zijn "eigen" doel. Echter halverwege de eerste speelhelft was hij kansloos op een schitterende uithaal vanaf ca. 25 meter van invaller Daan Hendriks, na een prachtige openingspass van linkervleugelverdediger Jaron Veltmaat (1-1). Enkele spelminuten hierna werd Chiel Mars aangetikt in het 16 meter gebied van Mariënheem (duidelijk hoorbaar vanaf de zijkanten), echter de goed opgestelde scheidsrechter zag hierin géén strafschop, helaas voor Vilsteren. In de blessuretijd van de eerste speelhelft een mooie aanval van Mariënheem over de rechterzijde, maar doelman Rik Legebeke (van Vilsteren)redde bekwaam.
Ruststand 1-1.
In de tweede speelhelft een licht overwicht voor het hardwerkende V.V.Vilsteren. Echter in de 67e minuut was het invaller Bas Alferink van Mariënheem, die de enige fout van doelman Rik Legebeke resoluut afstrafte (2-1). Hierna nam Vilsteren meer risico's en dit werd beloond. In de 85e speelminuut was het de opkomende Wouter Mars die met een diagonaal schot (licht getoucheerd) die verdiende gelijkmaker maakte (2-2). In de extra tijd aan beide zijden kleine mogelijkheden. De mooiste was voor Wesley Kampman van Vilsteren, die op snelheid de beide centrale verdedigers aan de "kant" zette, echter bij de afwerking was de uitstekende keeper van de thuisclub - heer en meester! Scheidsrechter Peters floot hierna voor het eindsignaal. Een terechte uitslag (2-2) volgens de beide trainers en begeleiders.

De volgende competitiewedstrijd voor V.V.Vilsteren is aankomende zondag, d.d. 16-03-2014 (thuis) tegen Wesepe. Aanvang 14.00 uur. Komt allen kijken op het mooie sportpark "de Molenesch".