Verslag oefenwedstrijd USV 1 - Vilsteren 1

Geplaatst 27 jan. 2011 10:24 door V.V. Vilsteren
Na een wedstrijdloze periode van bijna tien weken speelde USV 1 dinsdagavond thuis een oefenpartij tegen Vilsteren. Het resultaat stelde stevig teleur. De gasten wonnen met 2-3. Dat kwam vooral omdat USV in de eerste helft rommelig en slecht voor de dag kwam. Vilsteren daarentegen was zeer effectief en stond zomaar met 0-3 voor.

Na rust en met wat omzettingen kwam USV beter uit de verf. Kevin Mosterd scoorde al snel de 1-3 waarna een regelrechte belegering van het Vilsteren doel volgde. Helaas ontbrak op de beslissende momenten het raffinement. Daardoor viel de aansluitingstreffer van Ron Meijerink pas vlak voor tijd. Ook in blessuretijd waren er nog mogelijkheden om deze onnodige nederlaag te voorkomen, maar de prima doelman van Vilsteren weigerde voor een derde keer te capituleren.

Bron: website USV: www.unionsv.nl