Verslag scheidsrechteravond

Geplaatst 31 jan. 2012 22:37 door V.V. Vilsteren
Donderdagavond 26 januari  was er om 19.30 een scheidsrechteravond in de kantine ons Mikpunt. Deze werd geleid door Jan Lahuis en Hans van der Veen van het SZO(scheidsrechtersvereniging Zwolle en omstreken).

Bij een vrij grote opkomst van ca.35 mensen werd er dieper ingegaan op de regels van het voetbalspel, en bij nadruk op de vernieuwde regels.In het 2e deel  van de avond kreeg iedereen aan de hand van het projectiescherm enkele vragen voorgelegd, hierna kon hij of zij uit 4 antwoorden kiezen (binnen 30 seconden). Dit viel voor menigeen toch nog tegen.
Tegen half 10 werd de avond beëindigd. Jan en Hans kregen als dank een fles wijn aangeboden namens de vereniging. Al met al een leerzame avond.

Wilbert Niens.