Nieuwsberichten‎ > ‎

Verslag van de bingo voor de jeugd

Geplaatst 12 jan. 2011 10:26 door V.V. Vilsteren   [ 12 jan. 2011 10:29 bijgewerkt ]

Op de woensdagavond in de kerstvakantie was het weer zover… de welbekende kinderbingo werd  georganiseerd! Altijd weer spannend hoeveel kinderen er nu weer zullen komen.. en het belangrijkste, vinden ze onze prijsjes wel leuk??
Gelukkig lieten de stoere organisatoren dit niet merken, maar wat waren ze bang toen de eerste kinderen binnen kwamen rennen! Ze waren stiekem nog banger dan twee hardlopende ezels die de berg kwamen afstormen! ;-) (binnenpretje)

 

Gelukkig is dit naar ons idee helemaal goed gekomen.. Heel Vilsteren was leeggelopen zodat we om 19.00 uur op woensdag 29 december met 40 kids  en nog een heleboel helpende papa’s en mama’s voor de kleintjes die nog niet goed getalletjes kunnen lezen, konden bingoën.
Dit jaar de entreeprijs iets omhoog gedaan, omdat het steeds lastiger wordt om leuke prijsjes te kunnen ritselen voor niets! Gelukkig hebben we hier geen enge klachten over gehad, ouders bedankt!


 

We hebben ruim twee uur bingo kunnen spelen.. De spanning was van alle gezichtjes af te lezen, geweldig! De prijsjes waren volgens mij ook helemaal goed, elke keer werd er weer flink wat geschreeuwd en gejoeld toen we de prijsjes lieten zien. Om enkele voorbeelden te noemen waar bij gejuicht werd:  een voetbaltas met eigen naam, MP3-speler, bon voor Zwakenberg, vuurwerkpakketten, allernieuwste dvd’s enzovoorts…
Eigenlijk wel bij alle prijsjes, daarom maakte het de bingo nog leuker.

En natuurlijk de welbekende ‘valse bingo’ hebben we meerdere malen kunnen horen, zelfs op de nieuwjaarsreceptie hebben we het nog een paar keer horen vallen. Ik denk dat dit komt, omdat de nodige sapjes het voor sommigen nogal verwarrend maakt, wat het verschil precies is tussen een loterij en een bingo! Nou terug op de bingo, het was echt een hele geslaagde avond. Natuurlijk zorgen we er altijd voor dat iedereen een hapje en een drankje krijgt om de spanning onder controle te houden en dat iedereen  er met een prijsje vandoor gaat.

Namens de organisatie wil ik jullie heel erg bedanken voor de gezelligheid en we zien jullie volgend jaar gewoon weer!

Groetjes van de activiteitencommissie