Verslag van de eerste wedstrijden van het "Aanstormend talent"

Geplaatst 4 mrt. 2012 11:14 door V.V. Vilsteren
Hallo allemaal!
Hier een berichtje van het aanstormende talent.
Wij hebben gisteren onze eerste wedstrijden gespeeld, wij vonden dit al best goed gaan. We hadden dan ook al veel van onze trainer Arjan geleerd.
We hebben 4 wedstrijden van elk 10 minuten gespeeld de eerste verloren we van Raalte met 3-2, de tweede wedstrijd hebben we gelijk gespeeld tegen Lettele met 2-2, de derde wedstrijd hebben we tegen Wijthmen ook gelijk gespeeld met 1-1 en de laatste wedstrijd hebben we verloren van Heeten met 2-0

Stef heeft 2 doelpunten gemaakt, Jelmer 1, Tycho 1, en Diede ook 1 doelpunt. We vonden het wel spannend maar erg leuk om thuis in Vilsteren te spelen.

Volgende week gaan we voor het eerst een uitwedstrijd spelen dit vinden we ook erg spannend, dus als jullie zin hebben kom ons dan aanmoedigen in Holten we beginnen met voetballen om 9.15!

Tot zaterdag!
Groetjes het aanstormend talent van Vilsteren!

Door een aantal ouders zijn er foto's gemaakt van de eerste wedstrijden.
Klik hier om deze foto's te bekijken