Verslag van de kampioenen van Vilsteren F2G (update)

Geplaatst 25 nov. 2011 02:28 door V.V. Vilsteren   [ 26 nov. 2011 00:13 bijgewerkt ]
Zaterdagmorgen 9 uur; voor de meeste mensen wakker worden en koffie drinken.
Niet voor de jongens en meisjes van F2, die staan al een half uur op het veld. Een beetje warm lopen en de leiders klieren. De scheids fluit en dan gaat het weer beginnen. Alles wat we op de training leren laten we zien. De eerste wedstrijd winnen we, de tweede ook, enz. Het gaat zo goed dat we 8 wedstrijden op rij winnen. Wij genieten van een vrije zaterdag en onze directe tegenstanders moeten allen wel aan de bak. Zij vergeten echter te winnen en laten dure punten liggen. Zo kan het gebeuren dat je zonder zelf te hoeven voetballen kampioen wordt!

Dit moet een week later na de wedstrijd tegen OZC gevierd worden. Er waren veel mensen meegereisd naar Ommen om ons aan te moedigen. Daar voetbalden we in onze t-shirts met opdruk “F2 Kampioen”. Dit werkte als een rode lap op de stier. OZC was er gebrand op om van de kampioen te winnen. Door de vele aanmoedigingen werd het uiteindelijk 2-2.

Nu kon het feest beginnen. Er worden foto’s gemaakt en iedereen krijgt een chocoladeletter K van Kampioen en de leiders een mooie bos bloemen. Rennen naar de kleedkamer en met kleren aan onder de douche. Terug in Vilsteren eerst de kantine in waar nog meer fans ons stonden op te wachten. Nu nog even een rondje op de aanhanger door het dorp. Iedereen lijkt wel verstoppertje te spelen; we zien maar een paar mensen die in de tuin met blad aan het stoeien zijn. In de mooi versierde kantine krijgen we drinken, patat en een leuke attentie aangeboden. Een heuse confetti-kanon maakte het feest compleet. Als het feest is afgelopen gaat ieder naar huis en denkt alweer aan de wedstrijd van volgende week. Want ook onze laatste wedstrijd op het veld hopen we te winnen!
Groeten van een waardig kampioen; F2.

Gellius Kamphuis

Tevens zijn er door spelers verslagen gemaakt. Lees hoe zij het kampioenschap beleefd hebben:

Tevens zijn de foto's van de platte kar en het feest in de kantine toegevoegd aan het fotoalbum.