Terugblik op de verenigingsdag van 2014

Geplaatst 17 mei 2014 02:11 door V.V. Vilsteren   [ 17 mei 2014 02:12 bijgewerkt ]
Zondagmorgen, vroeg in de morgen was er al activiteit op het sportpark “de Molenesch”. Vandaag de Frank Veltmaat verenigingsdag. 3e jaar dat er een vereniging dag op deze manier wordt georganiseerd. Voorgaande jaren waren Martin Bosch en Rinus Vlierman de “titeldragers”.  Dit jaar Frank.

Doelstelling van deze dag dat het een gezellige dag moet worden voor  jong en oud.  Acht uur s’morgens komen de vrijwilligers al in de kantine, de luchtkussen  wordt geplaatst, de muziek wordt in gereedheid gesteld  voor zowel buiten als binnen. De tenten zijn al een dag eerder opgezet.  Rinus heeft de koffie klaar en de velden zijn ingericht voor  de wedstrijden. Al gauw komen de eerste ouders met kinderen. Negen uur aanwezig en tien over negen de eerste wedstrijd van de allerkleinsten tegen de normaal gesproken de beter wetende ouders.  Fanatiek met een glimlach.

Alle jeugdelftallen voetballen voormiddag in haar of zijn team tegen de ouders. De stoere C1 vechten onderling samen met de leiders een duelletje uit.  We zien vele bedankjes  en presentjes namens de jeugdspelers naar de leiders / trainers gaan. Respect voor de vrijwilligers die de gehele jaar klaar staan om de elftallen te begeleiden.

Voor de moeders een “moederdagroos” van de jeugdleden met een eigen gemaakte kaartje cq boodschap.  Alle elftallen worden op de foto gezet.

Om 12:00 was er de trekking van de loterij. De hele kantine hartstikke vol met voetbal liefhebbers want inmiddels zijn de senioren ook keurig op tijd aanwezig voor het middag programma. Een mooi moment  om de hoofdtrainer Dick Runhard officieel zijn contract te laten tekenen voor het nieuwe seizoen.  Afgelopen 2e helft van het seizoen heeft de selectie goede resultaten gehaald en een basis gelegd voor volgend jaar. Chapeau en applaus.

Namiddag waren de senioren aan de beurt. Een fanatiek potje voetbal met een wedstrijdduur van 25 minuten en officiële clubscheidsrechters. Vorig jaar was het 3e elftal de winnaar van het toernooi, dit jaar won de ervaring van de techniek. Het 4e elftal was uiteindelijk de terechte winnaar.

Alle elftallen zijn op de foto’s gezet, echter het winnende 4e elftal met Frank Veltmaat zal een mooi plekje krijgen op de bar.  Mooi in het rijtje van de winnende elftallen van de voorgaande jaren.

Sponsorcommissie V.V. Vilsteren