Nieuwsberichten‎ > ‎

Verslag Vilsteren 3 - Warmunde 1

Geplaatst 23 aug. 2011 09:58 door V.V. Vilsteren   [ 23 aug. 2011 10:02 bijgewerkt ]
Op zaterdag 20 augustus stond er voor het derde van Vilsteren een bijzondere oefenwedstrijd op het programma tegen FC Warmunde uit Warmond. Een dorpje gelegen onder de rook van Leiden.

Via een stagebegeleider op het werk bij 3e elftalspeler Dennis Kutterik werden de contacten gelegd met de vierde klasser uit het westen van land waarnaar het team met een selectie afreisde naar Vilsteren voor een oefenwedstrijd.
Het derde van Vilsteren opende sterk tegen FC Warmunde. In het eerste kwartier leken de gasten niet opgewassen tegen de thuisploeg. Maar met één goed aanval keken de geelhemden toch tegen een achterstand aan. Nadat de ruimte werd gevonden op de rechterflank kon de spits van Warmunde de bal simpel tussen de palen schieten. Na het doelpunt trok FC Warmunde de wedstrijd na zich toe. En nog voor rust wisten de gasten voor de tweede maal de Vilsterse doelman te verschalken.

In de tweede helft was Vilsteren 3 sterk uit de kleedkamer gekomen. De geelhemden creëerden enkele kansen maar konden deze niet benutten. Hierdoor kwamen de gasten weer steeds beter in hun spel. Dit leidde vervolgens tot meer druk op de Vilsterse defensie. En vrij snel viel dan ook het derde doelpunt van de wedstrijd. Met een prachtig schot in de kruising werd de Vilsterse doelman opnieuw gepasseerd.
Toch lieten de gasten enkele opzichtige kansen liggen zodat Vilsteren zich weer kon terug vechten in de wedstrijd. Desondanks zijn het de blauw-witten uit Warmond die opnieuw tot scoren komen door een goede uitgespeelde kans. Na de vierde tegentreffer was het verzet van de geelhemden definitief gebroken. Waarnaar de gasten ook de 0-5 nog op het scorebord konden zetten.  Hoewel de bal op de doellijn al bijna stil lag, rolde die toch in de netten waardoor de blauw-witten de overwinning mee naar huis namen.  Na afloop van de wedstrijd vierden beide teams de derde helft met een uitgebreid buffet en een drankje.

Ruud Hendriks.Klik hier voor meer foto's van deze wedstrijd