Verslag Vilsteren 3 over het seizoen 2011-2012

Geplaatst 15 jun. 2012 01:34 door V.V. Vilsteren
Glad  geschoren womanizers sluiten het seizoen goed af.

Na een enerverend seizoen kan de balans dan eindelijk opgemaakt worden. Het 3e elftal van Vilsteren heeft een goed seizoen gedraaid en zijn uiteindelijk op een zeer verdiende 4e plaats geëindigd. Het team bestond in de het begin uit 16 spelers maar al snel werd het aantal minder. Na 3 wedstrijden kwam aankoop Bas Breuker in de ziekenboeg terecht en kwam er ook niet meer uit.Na een slepend enkelkwetsuur kon hij het niet meer aan om nog op top niveau te presteren bij deze Sallandse smaakmaker en werd uiteindelijk verkocht aan het Kazachstaanse Lekkah-Lax. Niet veel later kwam ook ster speler Marc Nijhoff (The Macho) met een enkel(ouderdom)kwetsuur in de ziekenboeg terecht. Marc is nog altijd aan het revalideren maar met zijn sportieve impulsen en enorme voetbalkennis draagt hij veel bij voor het team.

Ondertussen werd er natuurlijk ook nog gevoetbald, zo werden er weinig punten verspeeld. Alleen tegen Dalfsen, Heino en Jeansland kwamen de rakkers er echt niet aan te pas. Het 3e stond met de winterstop op een 7e plaats.
Maar vlak hiervoor moesten ze nog een speler missen want, Maik Kutterik (De Man Van Dubbel Glas) brak in de wedstrijd tegen Lemelerveld al na 8 minuten zijn been.
Na een vuile tackel van achter geïncasseerd te hebben kon ook Maik zich melden bij de ziekenboeg. Met het herstel van Maik gaat het inmiddels beter en hij kan al weer redelijk snel strompelen.

Na de winterstop begon het 3e met een ware opmars en ging er bijna geen wedstrijd meer verloren. Uiteindelijk bleken Heeten en Dalfsen een maatje te groot maar, werd het altijd lastige Heino thuis op 1 – 1 gehouden en werd het altijd zeurende Jeansland uit met 10 man verslagen met 2 - 1.

Ook in de 2e seizoen helft waren er de nodige blessures en pijntjes, zodat er meestal een krappe selectie overbleef.
Maar de glad geschoren womanizers hielden zich staande en bleven elke wedstrijd keihard voor elkaar werken, en zo werd er in de laatste wedstrijd sportief revanche genomen op Maik z’n zere pootje door de grasmat aan te vegen met Lemelerveld. Het met maar liefst 8 -1 en door deze overwinning gingen de womanizers Lemelerveld en Jeansland voorbij op de ranglijst. Een geweldige teamprestatie!

Coach Rob Hendriks (The Maestro) en leider Dennis Kutterik (The Prophet) hanteerden vaak hun geliefde speelstijl namelijk het Deurdonder-voetbal. Deze 2 toppers worden volgend jaar vergezeld ON THE SIDE door Dennis Kok (The Drilsergeant).

Top trainer Marcel Vree(De Wijze) zorgde er voor dat de jongens fit en afgetraind op het veld stonden. De conditie was zo uitmuntend dat de tegenstanders vaak met de tong op de knieën naar huis gingen. De jongens waren zo afgetraind dat de dames aan de kant stonden te gillen als hun idolen met hun six-packs(6 man samen telt ook voor 1 six-pack) voorbij kwamen denderen.

Voor deze gezellige jongens rest nu een wel verdiende rust periode en daarna gaan ze er weer volle bak tegenaan.
Ondertussen zal er nog druk gezocht worden op de transfermarkt om nieuwe talenten te strikken maar, deze helden zullen volgend seizoen in alle glorie weer te bewonderen zijn op de Sallandse velden.

MVG Johan Derksen.