Verslag Vilsteren 4 - Wijhe'92 10

Geplaatst 2 okt. 2011 12:06 door V.V. Vilsteren   [ 5 okt. 2011 07:16 bijgewerkt ]
Na 6 dagen hard zwoegen op je werk, was het eindelijk weer zondag. De zondag waar Wijhe’92 op het programma stond. Om ± 9.15 zat iedereen aan een bakkie leut in de kantine. Martijn was er alleen nog niet. Net voor de wedstrijd belde hij, hij was ernstig vertraagd. We hadden genoeg mannen, dus het maakte niet zo veel uit. Netjes op tijd kwam de tegenpartij binnen. Nadat allebei de coaches wat inkt op papier hadden gekwakt, gingen we de mistige velden van V.V.Vilsteren opzoeken.

De 1ste helft ging gelijk op. G. Rietman, de scheidsrechter van vandaag, zei aan het begin van de wedstrijd heel duidelijk tegen de aanvoerders, dat iedereen hun mondje dicht moest houden. De spelers van onze eigen Vilsteren deden dat, maar een aantal spelers van Wijhe wilden toch even hun eigen mening over een aantal scheidsrechtelijke beslissingen en wilden dat graag in de groep gooien. Ze gingen alleen tekeer tegen degene die hun een gele kaart kon geven, niet zo slim jongens. Twee mannen van Wijhe kregen zo’n kaart. Tja om de scheids voor lul uit te schelden, scoor je natuurlijk geen punten mee. Gelukkig waren ze langs de zijlijn het helemaal eens dat ze geel kregen. De scheids fluit goed, aldus de coach van Wijhe. We speelden goed. Marcel V viel al vrij snel uit en dat was toch wel een domper, maar we zette door. Ze waren aan elkaar gewaagt. De 1ste 45 minuten zaten er op en er was nog niet gescoord.

Tja, wat werd er gezegd in de kleedkamer. Waarschijnlijk iets van SCOREN! Met dat advies (wat ze hoogst waarschijnlijk zelf ook al hadden bedacht) kwamen ze het veld weer op lopen. Op naar nog eens 45 minuten. In de rust arriveerde onze topper ook. Hij vond het eerst tijd voor nog een bakje koffie. Goed, toen werd het toch tijd om zijn team te gaan helpen. Ondertussen was de 0-1 gevallen en Vilsteren zette de achtervolging in. Uiteindelijk kwam de 1-1. Dankzij onze eigen “smeer” Cees. Het was niet een schoonheids-goal, maar goed, ook die tellen. De 1-1 deed ons goed.

Toch werd de bal vriendjes met het doelnet in het verkeerde doel: 1-2. Met nog een paar minuten op de klok ging Vilsteren opnieuw opzoek naar de gelijk maker. We kregen haast. Martijn was ondertussen in het veld gekomen en was het er helemaal niet mee eens dat Wijhe voor het 3de doelpunt ging. De bal was allang weg toen Martijn’s tegenstander, gras lag te happen. Niemand heeft gezien wat er gebeurde, maar we moesten verder. Het eindsignaal kwam steeds dichterbij. De kansen waren er. De bal wou alleen niet de netten in. Na 90 +3 minuten klonk het eindsignaal. Helaas weer geen punten. Kortom er is een grote kans dat we weer zakken op de lijst.

In de bestuurskamer hebben we de wedstrijd nog even besproken. Toen de “grashapper” binnen kwam, wou hij toch verhaal halen van de actie van Martijn. Vader en dochter Rietman vond het niks voor Martijn om expres pootje te haken. En daar legde de “grashapper” zich bij neer. Later, buiten druk bezig met de 3de helft, gingen we toch even verhaal halen bij de nummer 17 van Vilsteren 4. Daar kwam het verlossende antwoord. Hij kon het niet laten om even zijn voet voor zijn tegenstander te zetten. Hartstikke expres dus. Sorry “grashapper” ik kon het niet laten. Een echte Martijn Hulsman actie. En je familieleden maar poggen dat je niet zo was. Van je familie moet je het hebben. Maar ja we hebben hard geknokt, alleen helaas verloren.

Volgende week staat Broekland op papier. Dan moeten we daar maar weer eens 3 punten weg jatten. Zet hem op kerels!

Groeten,
De “verzorgster” van het 4de elftal

(Ja “verzorgster”, jullie staan altijd net op als ik jullie kant op kom rennen, voor straf ben ik er tegen Broekland niet bij (daar was ik sowieso niet bij))

Klik hier voor foto's van deze wedstrijd