Nieuwsberichten‎ > ‎

Verslag Vilsteren D1 - Hulzense Boys D3

Geplaatst 18 nov. 2010 01:24 door V.V. Vilsteren   [ 3 jan. 2011 05:11 bijgewerkt door Marthijn Langenkamp ]
Hallo lezers,

Op zaterdag 16-10-10 moesten we tegen de Hulzense Boys D3. Na de warming-up werd de opstelling bekend gemaakt. Helaas konden Floris en Paul niet meedoen. Floris kon niet omdat hij een blessure had en Paul had een andere afspraak. We hadden dus geen wissels.

Na de aftrap begonnen we sterk en fel. We creëerden goede kansen alleen misten we die helaas. Tot dat Robin werd neergelegd in het strafschopgebied, en we een strafschop kregen. Jari nam hem en schoot hem raak, 1-0.

Na een paar goede kansen was het weer raak! Jari gaf een goede corner die precies over de keeper ging. Achter de keeper stond Mathijs die hem in het doel kopte, 2-0. Na goed samenspel werd de bal terug naar de keeper van de tegenstander gespeeld. Jari jaagde de keeper op en die speelde de bal in mijn voeten. Ik (Quincy) kon hem zo over de keeper schieten en zo stond het, 3-0. Kort erna kwam er een voorzet van Robin via de rechterkant.

Jari schoot tegen een verdediger aan die nam hem aan en schoot de bal bij mij in de voet. Ik kon hem zo in het doel schieten, 4-0.

Helaas bleef het hier niet bij. Mathijs gaf een pass naar Jelle die half onderschept werd door de tegenstander. Jelle moest uitkomen en maakte een sliding. De tegenstander viel en dat leverde hun een vrije trap op net buiten het strafschopgebied. Er werd een muur gemaakt en de vrije trap mocht worden genomen. De speler schoot de bal in de muur die daarna precies over Jelle het doel in ging, 4-1. Met deze stand gingen we de rust in.

N de rust waren we voortdurend op de helft van de tegenstander. Er kwamen echt heel veel kansen. Mike kwam goed langs de verdedigers en speelde de bal voorlangs. Toen Yorben de bal naar Lars schoot en deze hem toen naar Jari schoot mikte hij net naast. De keeper speelde de bal naar een verdediger van hun. Die kaatste hem terug en de keeper schoot hem zo bij Rick in de voeten. Die tikte de bal naar Mike. Alleen omdat de keeper erg ver uit zijn goal stond probeerde Mike van afstand. Die botste op de lat.

Ook Mathijs kwam een keer goed over de rechterkant en gaf hem precies op maat voor. Ik hoefde alleen maar mijn voet er achter zetten. Maar helaas het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Wat ook een goede kans was, dat de keeper de bal naar de rechtsback van hun speelde. Ik probeerde hem op te jagen en hij schoot vol tegen mij aan. Jari stond op rand zestien en die speelde ik aan. Hij schoot vol op de paal en in de rebound schoot ik hem op de bovenkant van de lat.

Daarna gaf de keeper een pass over korte afstand naar de centrale verdediger. Op een gegeven moment gaf Robbin een lange bal maar Jari kon er helaas net niet bij. De keeper pakte de bal en dribbelde over de 16 meter lijn. Jari joeg hem goed op en de keeper schoot hem in de voeten van Mike. Hij schoot de bal mooi over de keeper heen het doel in. En zo werd het 5-1, dit werd tevens ook de eindstand.

Groetjes Quincy Veltmaat


Comments