Verslag Vilsteren F1M

Geplaatst 26 jan. 2011 09:31 door V.V. Vilsteren

Zaterdag 4 december zijn wij met de zaalcompetitie begonnen in Nieuwleusen. We moesten de1ste wedstrijd tegen Nieuwleusen F6 die we met 3-0 hebben gewonnen. Tegen Balkbrug F3 hebben we helaas met 1-0 verloren. Wat wel leuk was, de E2 was ook in Nieuwleusen en na hun laatste wedstrijd gingen ze niet gelijk douchen maar gingen ze eerst de meiden aanmoedigen!! En de jongens wilden graag met de meiden op de foto!

Zaterdag 18 december moesten we in de Trefkoele tegen SCD’83F4 voetballen. Deze wedstrijd hebben we met 1-0 verloren. De meiden moesten goed toegesproken worden, want het liep voor geen meter!! Tegen OZCF4 waren ze weer helemaal bij de les en wonnen dan ook met 2-1 !

Zaterdag 8 januari 2011 waren we in Balkbrug. We moesten tegen OZCF4 en SCD’83F4, de uitslag van beide wedstrijden was 0-0.

Zaterdag 15 januari waren we weer in Nieuwleusen. De meiden hebben toen zeer goed gevoetbald!! John was zeer tevreden. De meiden speelden flink op de bal met als resultaat 2-1 gewonnen van Balkbrug F3 en 1-1 gelijk tegen ASC’62F3G.

Zaterdag 5 februari hebben we de laatste zaalwedstrijden en daarna gaan we weer naar buiten.

De leiders van F1m