Vilsteren 1 oppermachtig tegen Lochuizen 1

Geplaatst 1 mei 2013 09:54 door V.V. Vilsteren
Vilsteren heeft zondag jl. Lochuizen met 5-0 over de knie gelegd. Daarmee nam het revanche voor de nederlaag in de uitwedstrijd (2-1) op Paaszaterdag. Volgens trainer Marc Slettenhaar was Vilsteren de veel betere ploeg en had het ook wel negen of tien nul voor zijn ploeg kunnen (en misschien wel moeten) worden.
De ruststand was 3-0 in het voordeel van Vilsteren via goals van o.a. Thomas Jutten en Chiel Mars. In de tweede helft kreeg Vilsteren nog 2 penalties die ook beiden werden benut door Chiel Mars. Lochuizen kreeg nog een rode kaart vanwege het onderuit halen van een doorgebroken speler. Het was overigens een zeer sportieve wedstrijd.

Vilsteren strijdt met EGVV om de derde plaats in de eindstand en speelt op 5 mei uit tegen ditzelfde EGVV.