Vilsteren 1 presteert zeer wisselvallig

Geplaatst 26 nov. 2010 04:49 door V.V. Vilsteren   [ 27 nov. 2010 07:39 bijgewerkt ]

Simpele zege voor Vilsteren
In de thuiswedstrijd tegen Epse was Vilsteren opermachtig de geelhemden stuurden de gasten met een nederlaag van maar liefst 6-1 terug naar huis. “Zo als deze wedstrijd ging leek het erop, eindelijk hadden we eens alles meezitten wat ons de afgelopen weken tegen zat” aldus leider Ivo Hulsman.

Al na twee minuten stond de thuisploeg op voorsprong door spits Fedor Hendriks. In de negende minuut kon de doelman van Epse opnieuw de bal uit het net vissen. Nadat zijn eigen verdediger de bal binnen had geschoten nadat Fedor over de bal heen maaide.  In de 25ste minuut was er even een momentje van onoplettendheid in de achterhoede van de thuisploeg waardoor Wedran Gorter de bal achter Nick Hendriks schoot. In de veertigste minuut heeft Vilsteren zich weer herpakt. Vanaf de linkerhoek van het strafschopgebied schiet Jeroen Niemeijer de bal achter de doelman van Epse. Met een 3-1 stand gingen de beide teams in de rust.

In de tweede blijft Vilsteren oppermacht en dit levert in de 65ste minuut de 5-1 op voor de geelhemden. Na een goede actie was het Fedor Hendriks die de doelman verschalkte. Om het nog erger te maken voor de gasten maakte Wouter Mars er in de 84ste minuut uit een goed uitgespeelde counter de 6-1. Leider Ivo Hulsman toonde zich na afloop zeer tevreden . “Het was een zeer goede wedstrijd en de overwinning is eindelijk binnen. Nu moeten we zorgen dat we deze lijn door kunnen trekken”.

Vilsteren twee maal hard onderuit

Ondanks het goede spel tegen Epse kon Vilsteren de goede lijn niet doortrekken. De wedstrijden tegen Manderveen en Terwolde eindigden teleurstellend in twee grote nederlagen. “We liepen gewoon twee wedstrijden volledig achter de feiten aan en waren echt kansloos in beide wedstrijden.

In de uitwedstrijd tegen kwam Vilsteren, zonder Nico Nijhof en Fedor Hendriks, niet tot scoren de wedstrijd werd met 5-0 verloren.

In de thuiswedstrijd tegen Manderveen kwam Vilsteren er opnieuw niet aan te pas.  De gasten kwamen al na acht minuten op voorsprong door snelle counter. Maar Vilsteren kwam in elf minuten weer naast de gasten. Doordat de keeper uitgleed en Nico Nijhof voor open doel de gelijkmaker kon binnen tikken. Toch bleek Manderveen een klasse te hoog voor de geelhemden.  Nog voor rust liep de Twentse ploeg uit naar 3-1 voorsprong. Na rust besloot Vilsteren om meer risico te nemen en de aanval te zoeken. Hierdoor veranderde de achterhoede van Vilsteren echter in gatenkaas waardoor de tukkers uitlopen tot een 5-1 overwinning.

Vilsteren pakt toch weer overwinning

Na een week niet gevoetbald te hebben door flinke regenval in Almelo bij La Premiere, moest Vilsteren het thuis opnemen tegen Rijssen Vooruit Hoewel de laatste resultaten van Vilsteren weinig bemoedigend waren bleek de ploeg uit Rijssen geen partij voor de geelhemden. Na afloop van de wedstrijd liepen de Vilstenaren tevreden van het veld met drie punten op zak naar een 6-1 overwinning op de Rijssenaren. Door deze resultaten staat Vilsteren op dit moment op een negende plaats in de competitie van dertien punten op koploper Vasse.