Vilsteren 2 is kampioen!!!

Geplaatst 15 mei 2011 05:45 door V.V. Vilsteren   [ 22 okt. 2011 05:49 bijgewerkt ]
VILSTEREN - Het tweede team van Vilsteren heeft zondag het kampioenschap veroverd. Dit gebeurde na een 6-2 thuisoverwinning op Marienheem 5. Door deze overwinning zijn de geelhemden niet meer te achterhalen door de concurrentie. Voor Vilsteren 2 is dit het eerste kampioenschap sinds 25 jaar.

Trainer Marco Niens toonde zich na afloop verheugd met het kampioenschap. “Het succes achter dit kampioenschap is de goede mix tussen jong en oud” volgens Niens. “Dit team heeft wat voor elkaar over en de sfeer is zeer goed en dat leidt tot succes”.

Onder een flink kabaal van de thuissupporters begon het tweede elftal nerveus aan de kampioenswedstrijd. De tegenstander toonde zich de betere maar het waren de geelhemden die met een afstandsschot van topscoorder Daan Hendriks op voorsprong kwamen. Echter wist de tegenpartij binnen vijf minuten op gelijke hoogte te komen vanuit een corner. Ondanks deze tegentreffer kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Een goede voorzet van Arjan Bosch werd binnengekopt door Roy Tijhaar. Niet veel later konden de mannen van Niens weer scoren. Nadat Daan Hendriks was gevloerd in het zestien meter gebied schoot Jaron Veltmaat de strafschop tussen de palen. Vlak voor rust kon Marienheem nog de aansluitingstreffer maken uit een corner.

In de tweede helft hadden de geelhemden opnieuw moeite om hun spel te spelen waardoor Marienheem de druk verder op kon voeren. Toch was het de thuisploeg die tot scoren kwam. Een corner van Arjan Bosch werd door Casper Mars binnengekopt. Waarna de supporters met geelgekleurd vuurwerk het kampioenschap vast begonnen te vieren. De thuisploeg kwam na het doelpunt weer beter in zijn spel en breidde de score verder uit. Met een kopbal scoorde Jaron Veltmaat zijn tweede doelpunt van deze wedstrijd. Waarna Thomas Jutten met een schitterend afstandschot de eindstand van 6-2 op het scorebord zette.

Dit verslag is geschreven door Ruud Hendriks.

Er zijn vele foto's gemaakt, zie link foto&video.

Als er meerdere mensen foto's hebben gemaakt welke geplaatst kunnen worden, stuur deze dan naar moleneschtoppers@planet.nl (zorg dat de mail niet te groot wordt, verstuur de foto's dan in meerdere mails).