Vilsteren D1G kampioen!

Geplaatst 12 dec. 2015 11:06 door V.V. Vilsteren
Dit seizoen is de D1 kampioen geworden. Met maar 3 tegendoelpunten en er zijn wel 70 doelpunten gescoord. Van de 11 wedstrijden heeft het topteam geen wedstrijden verloren en dus de maximale score binnengehaald. De eerste wedstrijd was tegen ASC, die wedstrijd hebben we al dik gewonnen met 9-0. Dus het begin was al goed.

Ook de wedstrijden daarna hebben we dik gewonnen. Dat komt door alle fanatieke spelers en leiders van het team. De 1 na laatste wedstrijd was al duidelijk dat we hadden gewonnen dit seizoen. Dat kwam doordat onze rivaal gelijk had gespeeld en een keer had verloren daardoor konden ze niet meer onze puntenscore verbeteren. Nadat we die wedstrijd hadden gewonnen gingen we de wagen op. En hebben we met het team patat gegeten in de kantine. De volgende week moesten we nog de laatste wedstrijd spelen en die hebben we uiteraard gewonnen. Na afloop hebben we van de ouders een mok met snoep gekregen.

Groeten Isa en Roos