Nieuwsberichten‎ > ‎

Vilsteren E1G kampioen!

Geplaatst 17 dec. 2013 22:26 door V.V. Vilsteren   [ 18 dec. 2013 10:02 bijgewerkt ]
Donderdag 12-12-2013 moesten we de destijds afgelaste wedstrijd tegen Balkrug-Avereest E3 spelen om bij winst zeker te zijn van het kampioenschap en niet afhankelijk te zijn van Dedemvaart die zaterdag tegen Daarle moet spelen.

Met een aantal auto’s met spelers en ouders reden we met goede moed naar Balkbrug, ook Floortje die een aantal dagen geveld was door de griep kwam samen met de ouders haar team aanmoedigen. Na een aarzelend begin (gelukkig voor de meegereisde fan’s die graag koffie wilden drinken) maar wel een aantal kansen schoot Isa  na een kwartier spelen met een prachtig schot de 0-1 binnen. Binnen 2 minuten kwam  de 0-2 na een heel goede aanval en voortreffelijk ingeschoten  door Lise. Vervolgens mocht Pim de 0-3 op zijn naam schrijven na de bal koelbloedig langs de keeper te schuiven.

Met de complimenten van de leiders en met de patat van Rinus in het vooruitzicht begonnen voor het merendeel meisjes en de twee jongens aan de tweede helft waarin door Lise na drie minuten het vierde doelpunt werd ingeschoten wederom na een fantastische combinatie. Dankzij het keeperswerk van Tessa en het uitstekend verdedigen van Roos Laura en Ryan kwam het al snel op 0-5 goed afgemaakt door Lise.

Binnen een minuut was het weer raak door het voortreffelijk verdedigen van Roos en een goede bal naar Lise kon ze voorzetten en wel of niet aangeraakt door Pim:  0-6. Wederom binnen een minuut was het Isa die na wat subliem tikwerk met Anouk met een  loeihard schot de 0-7 op haar naam schreef. De 0-8 werd weer ingeleid door goed verdedigen en het weer snel opbouwen  prima afgerond door Lise.
Na 42 minuten  goed weerstand te hebben geboden en af en toe Tessa goed op de proef te stellen scoorde de tegenstander hun verdiende doelpunt 1-8 gelijk de eindstand.

Complimenten voor de aanwezige jeugdbestuursleden, met  bloemen voor de leiders, alle meegereisde ouders, met gemaakte spandoeken, en vooral complimenten voor dit prachtig spelende E1G team.