Vilsteren E1G strijdend ten onder in de halve finale

Geplaatst 5 apr. 2016 11:29 door V.V. Vilsteren   [ 5 apr. 2016 11:29 bijgewerkt ]
Vilsteren E1G heeft zaterdag 26-03-2016 de halve finale gevoetbald van het Zwaluwen jeugd beker toernooi.  Het team had de halve finale bereikt na een spannende wedstrijd tegen Broekland. Die wedstrijd was in 2-2  geëindigd waarna Vilsteren de strafschoppen beter nam en zo de halve finale bereikte.

De halve finale moest Vilsteren thuis voetballen tegen HHC E6 dat 1 klasse hoger voetbalt. Vilsteren begon zenuwachtig aan de wedstrijd waardoor de passes niet aankwamen. HHC begon wel goed en kon gelijk de druk opvoeren. HHC mocht in de 5e minuut een corner nemen en hieruit werd jammer genoeg gescoord.

Vilsteren kwam steeds beter in de wedstrijd en door een uitstekende inzet kregen ze ook wat kansen maar de scherpte ontbrak nog. HHC was de eerste helft voetballend wat sterker en kwamen vlak voor rust op 0-2 . Na rust kwam Vilsteren sterker het veld op en er ontwikkelde zich een zeer spannende 2e helft.

Met goede strijdlust en doordat de Vilsterse spelers voor elkaar wilden knokken kwamen we terug tot 1-2 . De wedstrijd ging op en neer en ook HHC kreeg nog wat kansen maar de keeper van Vilsteren kon verdere achterstand voorkomen. Vlak voor het eindsignaal kreeg Vilsteren nog een goede mogelijkheid maar het bleef 1-2 en HHC gaat dus door naar de finale.

Ook al hebben ze niet gewonnen, onze spelers kunnen met trots terugkijken op een goed gespeelde halve finale.Vilsteren kan zich nu richten op de competitie waarin het zeer goed meedraait en nog volop kansen heeft. Als iedereen zich zo blijft inzetten en voor elkaar wil werken moeten we ver kunnen  komen en gaan we nog leuke wedstrijden tegemoet.

De leiders