Vilsteren E1 kampioen in de zaal!

Geplaatst 25 jan. 2015 10:39 door V.V. Vilsteren   [ 25 jan. 2015 10:40 bijgewerkt ]
Zaterdagmorgen  (24-01-2015) zijn we al vroeg vertrokken (7.15 uur), met dikke sneeuwbuien glibberend en glijdend met heel veel supporters naar Balkbrug. Het was nog de vraag of we het gingen halen want er was overal nog niet geschoven of gestrooid. Om 7.55 gearriveerd gauw de schoenen aan en de wedstrijd kon beginnen. We hadden een goede uitgangspositie en stonden 5 puntjes los maar je weet maar nooit.

Om 8 uur begon de wedstrijd en na enige minuten schoot Emma hard op de goal, de keeper kreeg hem niet lekker in de handen en hij rolde fijn in de voet van Chiel die hem lekker inschoot.1 - 0. Ook onze volgende aanval was weer succes vol waarbij Chiel de bal als een vuurpijl over de keeper heen schoot en hij lekker in het doel belande 2 - 0 .

Hierna werden er van beide kanten nog spannende aanvallen opgezet, deze hadden geen resultaat. Toen het eindsignaal klonk was Vilsteren E1 helemaal door het dolle heen, KAMPIOEN.

De volgend wedstrijd wonnen we ook dik met 4 – 0 .Toen met de spelers van E1: Thom, Linette, Tamar, Chiel, Emma, Rico, Sophie, en Kyra een ereronde door Vilsteren gereden op weg naar Rinus en werd het kampioenschap gevierd en zaten we om half elf al aan de “vette hap”, en de leiders de ouders brachten een welverdiende toast uit op dit team.

Groeten Martin & Jos