Vilsteren E2M kampioen

Geplaatst 6 feb. 2013 10:16 door V.V. Vilsteren
De eerste wedstrijd hadden we te weinig spelers.
Maar gelukkig konden Sophie en Emma meedoen, daardoor hadden we genoeg spelers, wij willen jullie bedanken dat jullie mee hebben gedaan.
Maar toen opeens kregen we een doelpunt tegen maar gelukkig hebben we er weer 3  bij gescoord dus wonnen we van Lemelerveld ME1 en toen moesten we de 2de wedstrijd spelen en direct in de 2de minuut  schoot Floortje hem van de middelijn ongeveer in het goal dus toen wonnen we met 1-0.

Toen moesten we zaterdag 15 december weer spelen en toen zagen we grote meiden maar dat maakt niet uit want we hebben wel van Nieuwleusen ME10 gewonnen met 3-0.
En natuurlijk hebben we ook de 2de wedstrijd gewonnen van Nieuwleusen ME6 met 2-0.
22 december hebben we de wedstrijden ook allebei gewonnen van Nieuwleusen ME6  met 1-0.
En ook weer van Nieuwleusen ME10 1-0 dus die punten hebben we er ook weer bij.

Op 29 december moesten we tegen Lemelerveld ME1, we kregen toen een doelpunt tegen maar toen dacht Vilsteren dat kan niet dus wij scoorde er weer 2 bij dus we hadden gelukkig weer gewonnen.
En de andere wedstrijd tegen Hoonhorst dat ging zo goed we hadden daar van met 0-4 gewonnen.

En toen kwam de spannende wedstrijd, de kampioenswedstrijd, we hadden een mooi spandoek gemaakt want we moesten wel winnen natuurlijk en we wonnen toen met 0-2.
yes!!! We waren kampioen maar we wouden de laatste wedstrijd ook winnen en we wonnen met toen al weer van Hoonhorst met 2-0 dus KAMPIOEN!!!
Eerst met kleren onder de douche, toen met de platte wagen door het dorp, lekker patatjes gegeten mmm… dat was lekker feesten maar kampioen dat proberen we volgend jaar weer.
KAMPIOENEN!!!!

Vilsteren E2M