Voorlopig programma voorjaarscompetitie jeugd

Geplaatst 5 feb. 2012 02:35 door V.V. Vilsteren
Alle jeugdteams zijn in nieuwe poules ingedeeld en hiervoor is een voorlopig wedstrijdprogramma gemaakt. Op basis van de poule-indeling en het verwachte wedstrijdschema hebben wevoorlopige programma's gemaakt voor alle jeugdteams, voorzien van aanvangstijden, vertrektijden, scheidsrechters en chauffeurs.

De KNVB maakt de wedstrijden pas 14 dagen voor aanvang definitief, dus een wijziging kan nog gaan plaatsvinden, b.v. aanvang- en vertrektijd. Als een wedstrijd afgelast wordt en op een later tijdstip weer ingedeeld worden, dan verplaatsen de toegewezen chauffeurs en scheidsrechters mee naar de nieuwe wedstrijddatum

Klik hier voor het voorlopige programma van Vilsteren C1D
Klik hier voor het voorlopige programma van Vilsteren D1G
Klik hier voor het voorlopige programma van Vilsteren E1
Klik hier voor het voorlopige programma van Vilsteren E2
Klik hier voor het voorlopige programma van Vilsteren F1M
Klik hier voor het voorlopige programma van Vilsteren F2G

Bekijk dus altijd de site (wedstrijden jeugd) voor de actuele gegevens!

Mocht er onjuistheden vermeld staan, neem dan contact op met websitebeheer: moleneschtoppers@planet.nl.