Wedstrijd Jong Oranje bijwonen?

Geplaatst 23 sep. 2013 10:56 door V.V. Vilsteren   [ 23 sep. 2013 10:58 bijgewerkt ]
Jong Oranje speelt maandag 14 oktober 2013 tegen Jong Oostenrijk in de Adelaarshorst (Go Ahead Eagles) te Deventer.  De KNVB geeft alle voetballers van de bij de KNVB aangesloten verenigingen de mogelijkheid deze wedstrijd tegen een gereduceerd tarief te bezoeken.

De prijs van een toegangskaartje is € 5,00. De groep moet bestaan uit minimaal 10 personen (inclusief begeleiders). Op onze districtssite staat meer informatie over de voorwaarden van deze actie en de coupon waarmee de bestelling geplaatst kan worden.

Houd er rekening mee dat de bestellingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.
Voor de actie geldt: OP = OP !!

Met vriendelijke groet,
KNVB district Oost.

Als er binnen V.V. Vilsteren spelers zijn die er graag naar toe willen, meld je dan uiterlijk 30 september aan bij Wilbert Niens (0529-458422) of Tom Vlierman (0529-458456).
Bij voldoende opgave zullen zij proberen kaartjes te regelen.