Wedstrijdverslag Rohda Raalte E11 - Vilsteren E2

Geplaatst 25 mrt. 2012 09:50 door V.V. Vilsteren
Op 24 maart was het zo ver de wedstrijd tegen Rohda. We moesten al vroeg vertrekken. Maar het was mooi weer dus was het niet zo erg. Iedereen was op tijd.

Goed 8 uur begonnen we met de warming up. Alfons deed het nog even voor en we waren klaar voor de wedstrijd.
Om half 9 begon de wedstrijd en we moesten even wennen. Rohda kreeg enkele kansen maar die gingen er gelukkig niet in. Toen begonnen wij te voetballen en scoorden we al gauw.

Elke aanval was bijna raak en zo was het na de eerst helft 6-1. Na de rust dacht Rohda wij gaan nu heel veel scoren maar gelukkig was dat niet zo. We bleven goed voetballen en iedereen deed heel goed zijn best. Rohda vond dat niet leuk en deden steeds minder hun best. In de tweede helft scoorde Rohda 3, maar wij 7 doelpunten.
Dus wij wonnen met 13-4.

Wij hebben nu drie wedstrijden gewonnen en twee wedstrijden verloren.
Als we zo blijven voetballen als tegen Rohda gaan we snel naar de top.

Groetjes Koen Kortstee