Wordt Vilsteren 2 kampioen?

Geplaatst 9 mei 2011 10:11 door V.V. Vilsteren   [ 12 mei 2011 12:06 bijgewerkt ]

Hallo voetbal vrienden en liefhebbers,

A.s zondag 15 mei valt er misschien weer een kampioenschap te vieren. Na weer een lang seizoen zijn wij, als voetbaltoppers van het 2e elftal, bijna kampioen.

Als wij de wedstrijd van zondag a.s. tegen Mariënheem 5 in winst omzetten zijn we niet meer te achterhalen door onze naaste belagers (Dieze West 5 en Heeten 5).

Daarom willen wij iedereen uitnodigen om ons te komen aanmoedigen. Help ons naar de overwinning!
De wedstrijd begint om 10.30 uur en wordt gespeeld in Vilsteren, sportpark Molenesch.
We hopen dat jullie in grote getale komen om ons naar het kampioenschap te schreeuwen en zingen of fluiten.

Tot zondag.
Het 2e elftal

Om alvast in de stemming te komen, klik hier voor foto's van de wedstrijd van afgelopen zondag: OVC'21 3 - Vilsteren 2 (uitslag 1-7)