CLUBINFO‎ > ‎Geschiedenis‎ > ‎

Seizoen 2016 - 2017

Verslag verenigingsdag
Geplaatst: 7 juni 2017

Zondag 21 mei hebben we voor het 6e jaar onze verenigingsdag gehouden van de voetbalvereniging op “de Molenesch”, dit jaar ter ere van Monique Kortstee en Ciska Feijen. De dames maken al jaren trouw de kantine schoon en netjes,  meestal op maandag avond, elke week maar weer. Als wij er niet zijn dan wordt de kantine weer in orde gemaakt. Geruisloos maar o zo belangrijk vrijwilligerswerk.

Het was een zonovergoten dag, waarbij Joop voor de muzikale noot zorgde. Op de vereningingsdag werden 2 jeugdteams verrast met een kampioenshirt.

's Morgens voetbalden de jeugdelftallen tegen de ouders. Fanatiek liet de jeugd zien hoe het spelletje werkt. Veel ouders waren sportief gekleed en werden verrast door de jeugd op de mooie groene grasmat.

De nieuwe hoofdtrainer Henri Zwinselman was ook aanwezig en in het bijzijn van het bestuur werd de officiële overeenkomst getekend. Een mooi moment voor onze vereniging waarbij de selectie klaar is voor seizoen 2017-2018.

Rond 12:00 uur was de trekking van loterij.

Uitslag trekking:

1e prijs  Ilona Krijner, Hoensbroek
2e prijs  Dennis Reimink Lemelerveld
3e prijs  Gellius Kamphuis
4e prijs  Sem Meulman
5e prijs Huub Bekius
6e prijs a/b/c/ Willie Besten / Jelmer Tuin / Wilbert Niens/ Maik Kutterik
7e prijs  Annie Tijhaar
8e prijs  R.B. Kroon Hessum
9e prijs  Cafe restaurant Madrid
10e prijs   Stef Herbrink
11e prijs   Henri Tuin
12e prijs   Erik Logtenberg Ommen
13e prijs   Gijs Kamphuis
14e prijs   Edwin Legebeke
15e prijs   Marlies Runherd Balkbrug
16e prijs   E. Legebeke

Na de middag werd onderling de strijd gestreden tussen de senioren samen met de B-junioren. Ook het damesteam was van de partij.  Uiteindelijk in combinatie met de geheime uitslag werd het 1e elftal als winnaar gefeliciteerd.

Nadien werd afscheid genomen van de huidige trainer Dik Runherd die volgends jaar actief is in zijn eigen dorp. Dik bedankt, en veel succes in de 4e klasse!

Dank voor jullie deelname en inzet.

De sponsorcommissie

Gijs Kutterik kampioen van Nederland!
Geplaatst 28 mei 2017

V.V. Vilsteren heeft een topkeeper bij de jeugd.

Afgelopen vrijdagmiddag werd ik onderweg in de auto gebeld door een jeugdlid van onze vereniging, hij vertelde mij heel trots dat hij kampioen van Nederland was geworden.

Gijs Kutterik vertelde mij dat hij afgelopen vrijdag in Harderwijk op het sportpark van VVOG de felbegeerde Frans-Hoek-gouden-keepers-trofee heeft gewonnen en hij mag zich nu de beste keeper van Nederland noemen bij de jeugd onder de 11.

Gijs zit al een jaar of wat op de keepersschool in Zwolle, onder leiding van een paar top keepers, vandaar is hij geselecteerd om mee te doen aan de keepers finale in Harderwijk. Er werden in totaal 30 keepers geselecteerd uit Nederlands om mee te doen in een poule van 4. De kwart- en halve finales werden goed doorstaan en zo mocht hij voor het eerst in de finale staan.

In de finale moesten er 3 onderdelen worden afgewerkt o.a. de shoot en safe, duel en de 1 tegen 1.

Ook deze werden goed doorstaan en Gijs mocht zich laten huldigen als keeper van Nederland onder de 11 jaar, er werd een mooie gouden handschoen trofee uitgereikt en een certificaat.

Gijs, wij als V.V. Vilsteren zijn erg trots op jou en wij hopen dat je over een aantal jaren bij het 1e elftal onder de lat staat en daarna misschien wel een mooie profcarrière tegemoet gaat.

Verder wil ik je, als voorzitter en de hele vereniging dan ook heel veel succes toe wensen de komende jaren. Mocht er een profcarrière in zitten dan wil ik wel graag vooraf met jouw vader en spelers makelaar praten.

Gijs van harte proficiat.

Gerard Rietman

Herkansingsronde nacompetitie Vilsteren 1
Geplaatst 27 mei 2017

Nadat Vilsteren 1 afgelopen zaterdag en dinsdag beide wedstrijden tegen RKO 1 heeft verloren, krijgen ze een herkansing tegen Balkbrug 1. De 1e wedstrijd wordt gespeeld op zondag 28 mei 2017 om 14.00 uur op sportpark Molenesch.

Op maandag 5 juni vindt de return plaats.

Jij komt toch ook kijken?

Nacompetitie Vilsteren 1
Geplaatst 17 mei 2017

Vilsteren 1 is als 4e geëindigd in de competitie en deze plek geeft recht op nacompetitie. Daarvoor moeten ze 2 wedstrijden spelen tegen RKO Rutten.

zaterdag 20 mei 2017        18.45 uur        Vilsteren 1 - RKO 1
dinsdag 23 mei 2017         19.15 uur        RKO 1 - Vilsteren 1

Adres Sportpark Rutten: Sportpark De Treffer Sportweg 52a 8313 AR Rutten

De winnaar van deze 2 wedstrijden promoveert naar de 4e klasse. De verliezer gaat door naar een verliezerspoule en heeft ook daar nog kans op promotie.

Jullie komen toch wel allemaal aanmoedigen?

Nog niet compleet!!!!