Nieuwsberichten


Voorlopige teamindeling jeugd seizoen 2019-2020

Geplaatst 15 jun. 2019 04:22 door V.V. Vilsteren   [ 15 jun. 2019 04:22 bijgewerkt ]

Hierbij de voorlopige teamindeling voor de jeugdteams voor het komende seizoen.

Let op, dit betreft een voorlopige indeling, er kunnen nog enkele wijzigingen volgen.

Jeugdbestuur V.V. Vilsteren

Verenigingskleding ruilen / inleveren

Geplaatst 6 jun. 2019 10:22 door V.V. Vilsteren   [ 6 jun. 2019 10:23 bijgewerkt ]

Hoi allemaal, willen diegene die voor het volgende seizoen grotere verenigingskleding (shirt, broek of sokken) nodig hebben dit doorgeven voor aankomende dinsdag zodat wij dat voor jullie kunnen regelen. 
Dit geldt ook voor leidersjassen o.i.d.

Ook diegenen die stoppen of naar de senioren overgaan hun kleding inleveren bij ons. 

De kantine is aankomende twee zaterdagen (8 en 15 juni) geopend i.v.m. de klussendagen. De kleding mag dan op de tafel in de vergaderzaal neergelegd worden. Voeg even een briefje toe met jouw naam.

Groeten,
Anita en Theadelinde

Verenigingsweekend bij Sport Inn: 25%

Geplaatst 6 jun. 2019 10:18 door V.V. Vilsteren   [ 6 jun. 2019 10:23 bijgewerkt ]

Komend weekend: verenigingsweekend bij Sport Inn


4e editie Jeugd Lemels Open op 4 t/m 7 juni 2019

Geplaatst 5 mei 2019 05:19 door V.V. Vilsteren   [ 5 mei 2019 05:20 bijgewerkt ]

De jeugdafdeling van Voetbalvereniging S.C. Lemele organiseert dit jaar de 4e editie van het Jeugd Lemels Open voetbaltoernooi op Sportpark Zandeinde te Lemele. Een gezellig toernooi, waarbij je met eigen samengestelde teams mee kan strijden voor de felbegeerde bekers in leeftijdscategorie Junioren, MAXI-pupillen of MINI-pupillen. De naam zegt het al: deelnemers uit én buiten Lemele zijn van harte welkom op dit gezellige toernooi.

Het is naast het spelen voor een beker vooral een toernooi van gezelligheid en samen lekker sportief bezig zijn op een (bijna) zomeravond. Een mooi moment om bijvoorbeeld een keer met neven/nichten of buren of vriend(inn)en samen een team te vormen. Je hoeft niet persé lid te zijn van een voetbalvereniging. Maar het mag natuurlijk ook gewoon met je eigen voetbalteam. Dus iedereen mag meedoen! (lees de voorwaarden op de website van S.C. Lemele.

Er is de mogelijkheid om je team in te schrijven voor:
> JUNIOREN 8x8: geboortejaren 2003, 2004 en 2005
> MAXI-pupillen 8x8: geboortejaren 2006, 2007 en 2008
> MINI-pupillen 6x6: geboortejaren 2009 en later

Ga naar de website www.sclemele.nl/jeugd-lemels-open en schrijf jouw team in vóór 21 mei 2019.
Namens het jeugdbestuur van SC Lemele zien we graag jullie inschrijving tegemoet!


Alte Herren Toernooi Recke

Geplaatst 26 apr. 2019 06:06 door V.V. Vilsteren   [ 26 apr. 2019 06:07 bijgewerkt ]

Het toernooi in Recke Duitsland wordt gehouden op vrijdag 21 juni 2019.
Wie willen er mee? Meld je dan bij Joop Herbrink.

Paaseieren zoeken en gooien

Geplaatst 23 apr. 2019 01:48 door V.V. Vilsteren

Het paaseieren zoeken was weer geslaagd. De gouden eieren zijn gevonden door Bente en Daan. Daarna gingen we eieren gooien. Dit is gewonnen door Gijs en Jaron, zij konden het ei overgooien met een afstand van wel 18 meter! 


De organisatie

Paasactiviteiten: zondag 21 april, aanvang 11.00 uur

Geplaatst 12 apr. 2019 03:05 door V.V. Vilsteren

Eieren zoeken vanaf 11.00 uur
Eieren gooien vanaf 13.00 uur

Spinningactie in strijd tegen ALS

Geplaatst 4 apr. 2019 22:56 door V.V. Vilsteren   [ 4 apr. 2019 22:59 bijgewerkt ]

Even lekker een uurtje in het zweet werken voor het goede doel. Spreek af met je hele team om gezellig een uurtje te trainen!!!!
Geef je snel op via bijgaande link: https://spinning4als.youcanbook.me

Team ALS donderslag bij heldere hemel

Sfeerimpressie van een objectieve supporter....

Geplaatst 12 mrt. 2019 12:19 door V.V. Vilsteren   [ 12 mrt. 2019 12:22 bijgewerkt ]

Ons Mikpunt

Dit is de naam, die ik zie op het clubhuis van voetbalvereniging Vilsteren. Naar ik hoor van een supporter, die ik ook ken als acoliet in de kerk in Vilsteren, door de leden zelf gebouwd. Het resultaat mag er zijn, want op zondagmiddag 10 maart jl., is het er erg gezellig. Het is er in ieder geval warmer dan buiten, waar onder barre omstandigheden de mooie derby Vilsteren-Hoonhorst wordt afgewerkt.
Niettemin zijn er toch nog heel wat trouwe supporters, echte ‘liefhebbers’, die op dit prachtige ‘affiche’ zijn afgekomen. Langs de lijn van het mooie kunstgrasveld, zie ik aan de ene kant supporters van Vilsteren, en aan de andere kant allemaal paraplu’s van Hoonhorst. Kennelijk is dat het ‘uitvak’. Allemaal keurig geregeld dus !

Tijdens de eerste helft is het vooral koud. Het is echt ‘handschoenen-weer’, maar jammer genoeg heb ik deze attributen thuis gelaten. Ik heb bewondering voor de scheidsrechter: volgens de laatste sportieve mode gekleed, fluit hij in een shirtje met korte mouwen … Een hartverwarmend moment echter is de 1-0 voor Vilsteren, die door Stijn wordt binnengeschoten. Volgens de Vilsterse toeschouwers “de jongste van het stel”.

In de rust is er in het leuke clubgebouw een warme bak koffie en een lekkere koek. Ik raak aan de praat met enkele aanwezigen. De gesprekken zijn zo gezellig, dat ik – en met mij nog enkele anderen – vlak na de pauze, de gelijkmaker van Hoonhorst missen: 1-1. Het lijkt erop dat de thee hen goed heeft gedaan, het vertaalt zich in ieder geval in een ‘bliksemstart’. 

Intussen worden de weersomstandigheden er niet beter op. Het houdt op met regenen, maar in plaats daarvan valt er natte sneeuw. Niettemin is de wedstrijd het aanzien best waard. Hoonhorst mist drie dotten van kansen. De supporters van Hoonhorst, waar ik in de tweede helft in de buurt sta (ik heb de zaken dus netjes verdeeld !), kunnen dit gemis aan scherpte bij hun spelers duidelijk niet waarderen. Ze maken van hun hart geen moordkuil !

Zoals zo vaak doet ook deze middag een oude wijsheid zich gelden: als je zelf de kansen niet benut, dan doet een ander dit wel. Dit gebeurt ook tijdens deze tweede speelhelft: tegen het einde van de wedstrijd schiet Vilsteren er nog twee goals in. Volgens de supporters van Hoonhorst is dit de “Wet van Murphy” (dit is de ‘wet van behoud van ellende’). Hoewel de scheidsrechter nog niet voor het einde van de partij gefloten heeft, zie ik heel wat blauw witte paraplu’s richting uitgang lopen. Voor Hoonhorst is het de eerste nederlaag van het seizoen, en dat is even wennen …

Voor Vilsteren zijn deze beide punten ‘mooi meegenomen’. Na afloop is dit in de kantine ook te merken, want de stemming zit er goed in. Uit de schoorsteen komt witte rook. En de spelers van het eerste laten zich het welverdiende pilsje goed smaken. Ik heb de indruk, dat ze de carnaval iets beter zijn doorgekomen, dan de mannen uit Hoonhorst … Met hun overwinning heb ik ze van harte gefeliciteerd, en heel veel succes gewenst.

Niettemin hoop ik, dat het kampioenschap in deze vijfde klasse, waarin beide teams uitkomen, binnen ons gebied blijft, en niet naar het hoge noorden gaat. Daarom: Vilsteren: ga zo door; Hoonhorst: kop op en houd het vizier op scherp. Dat jullie het ‘mikpunt’ mogen blijven vinden.

Met sportieve groet,
Pastoor André Monninkhof

Koploper Hoonhorst komt naar Vilsteren

Geplaatst 9 mrt. 2019 01:52 door V.V. Vilsteren   [ 9 mrt. 2019 01:52 bijgewerkt ]

Morgen (zondag 10 maart) komt V.V. Hoonhorst naar Vilsteren voor een prachtige derby. Vilsteren staat op een knappe 3e plek, Hoonhorst is de koploper. Dit belooft een mooie wedstrijd te worden en..... hopelijk blijven de 3 punten in Vilsteren.

Aanmoeding kunnen onze mannen wel gebruiken, dus kom allen naar Sportpark Molenesch om de mannen naar de overwinning te helpen. Wedstrijd begint om 14.00 uur. 

TOT MORGEN!

1-10 of 735