Datum jaarlijkse verenigingsdag: zondag 10 juni 2018

Geplaatst 3 apr. 2018 10:54 door V.V. Vilsteren   [ 3 apr. 2018 10:54 bijgewerkt ]

Noteer deze datum alvast in jouw agenda, zodat je er bij bent op deze leuke, gezellige en sportieve verenigingsdag.

Nadere informatie over de programma volgt nog.

Gevonden voorwerpen! Mis jij iets?

Geplaatst 3 apr. 2018 10:48 door V.V. Vilsteren   [ 3 apr. 2018 10:48 bijgewerkt ]

In de kleedkamers en in de kantine blijven regelmatig spullen liggen.
Zit er iets van jou bij? Je kunt het ophalen in de kantine.
Aan het einde van het seizoen gaan de spullen weg, die niet opgehaald zijn.

Kledingcommissie

Geplaatst 3 apr. 2018 10:42 door V.V. Vilsteren   [ 3 apr. 2018 10:42 bijgewerkt ]

Er is een nieuwe commissie, de kledingcommissie deze bestaat uit Theadelinde Langenkamp en Anita Grefelman. Deze 2 dames beheren de kleding voor de jeugd en senioren.

Als er iemand kleding kapot heeft of te klein is kan zich melden bij 1 van deze 2 dames, zij kopen ook de kleding in en zorgen dat er voorraad op peil blijft.

Paasactiviteiten bij V.V. Vilsteren

Geplaatst 28 mrt. 2018 10:13 door V.V. Vilsteren   [ 28 mrt. 2018 10:16 bijgewerkt ]

Zondag 1 april worden er weer verschillende activiteiten georganiseerd. Om 11.00 uur starten we met het eieren zoeken voor de jeugd en om 13.00 uur vindt het hilarische eiergooien plaats.

V.V Vilsteren doet mee met de Rabobank clubkas

Geplaatst 15 mrt. 2018 22:47 door V.V. Vilsteren   [ 15 mrt. 2018 22:47 bijgewerkt ]

Iedereen die lid is van de Rabobank heeft afgelopen week een envelop ontvangen van de Rabobank. In deze envelop zit een activeercode ,met deze code kun je inloggen op de site van de Rabobank www.rabobank.nl/vvs Daarna kun je een stem uitbrengen op de vereniging die jij een warm hart toedraagt. Deze stemmen zijn geld waard. Meer stemmen betekent meer geld. Er mogen maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging uitgebracht worden. De einddatum van de stemperiode is 31 maart. Op 12 april is de finale avond en dan hopen wij een mooi bedrag mee naar Vilsteren te nemen.

De V.V. Vilsteren wil het geld graag gebruiken voor spelmateriaal voor de jeugd.

V.V. Vilsteren rekent op uw stem

Oud ijzer actie Willibrordusschool Vilsteren

Geplaatst 14 mrt. 2018 00:25 door V.V. Vilsteren   [ 14 mrt. 2018 00:25 bijgewerkt ]

Zaterdag 7 april 2018 houdt de Willibrordusschool in Vilsteren weer hun jaarlijkse oud ijzer actie.
Bewaar het oud ijzer voor hen.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij de ouderraad van de Willibrordusschool in Vilsteren.

Voetbalplaatjes ruilen in Hoonhorst

Geplaatst 4 feb. 2018 01:56 door V.V. Vilsteren

HOONHORST – Voetbalplaatjes Jumboactie Hoonhorst – Wijthmen – JCHW – Vilsteren. Maandag 5 februari is er vanaf 18.00 uur in de kantine van de Potstal gelegenheid om voetbal plaatjes te ruilen en je boek compleet te maken.

Het is speciaal voor het boek van JCHW, VV Hoonhorst, V.V. Wijchen, en V.V. Vilsteren.

Als er mensen zijn die nog plaatjes van deze clubs in huis hebben kunnen ze dit weekend afgeven in de kantine van de Potstal. Mocht deze gesloten zijn dan kan men ze aldaar in de brievenbus doen.

Zo hopen wij maandagavond 5 februari menig Jumbo voetbalboek van deze verenigingen compleet te krijgen.

Belanghebbenden zijn van harte uitgenodigd.

V.V. Hoonhorst

Carnaval in Vilsteren

Geplaatst 21 jan. 2018 01:35 door V.V. Vilsteren   [ 21 jan. 2018 01:35 bijgewerkt ]

Hallo voetbalhelden, jong en oud, met of zonder buikje.

Voordat we met de tweede seizoenshelft gaan beginnen, hebben we nog mooi de tijd om een weekend lang samen carnaval te vieren. Zaterdag 3 februari
Als opwarmer is er voor de wagenbouwers, loopgroepen en iedereen die van carnaval houdt een Happy Hour om 17.00 uur.
Zondagmorgen 4 februari
Graag zie ik jullie om 11.00 uur weer in de tent voor de kerkdienst (overnachten in de tent wordt niet op prijs gesteld). Het belooft een hele mooie viering te worden.

De carnavalsvereniging heeft weer voor een prachtig programma gezorgd. Deze ziet er als volgt uit:

Vrijdagmiddag 9 februari
Kindercarnaval in het parochiehuis
Vrijdagavond 9 februari
Feest in onze supermooie tent met de band Wir sind Spitze!
Zaterdagmiddag 10 februari
Gezinscarnaval in het parochiehuis voor jong en oud
Zaterdagavond 10 februari
Feest in de tent met Black Tie Monkey Squad
Zondagmiddag 11 februari
Na de mooie optocht weer een grandioos feest in onze tent met One Two Trio
Dinsdagmiddag 13 februari
Foekepotten

Natuurlijk zal het hele weekend “King Size Drive In” met onze eigen DJ Joop de muziek verzorgen. Kijk op onze site www.piepenplas.nl voor nog meer informatie en vele foto’s van afgelopen jaren.

Namens carnavalsvereniging “De Piepenplassers” wensen wij jullie allemaal succes met de voorbereidingen en hopen jullie te verwelkomen op het super gezellige carnaval in ons mooie Piepenplasdorp.

Groeten van Jeugdprins Jelmer de 1e uit de Vlierhoek en Prins Gijs de 1e uut Hessum. Alaaf!

Gerda Krieger Toernooi senioren: teamindeling en programma

Geplaatst 15 jan. 2018 22:19 door V.V. Vilsteren   [ 15 jan. 2018 22:20 bijgewerkt ]

Evenals voorgaande jaren houdt de voetbalvereniging haar jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi, dit jaar in de sporthal “Heidepark” in Lemelerveld en wordt gehouden op zondag 28 januari a.s.

Marcel Vree (0651196791) of Sharon Sikkema-Rietman (0615100220)

Gerda Krieger Toernooi jeugd: indeling en programma

Geplaatst 12 jan. 2018 09:57 door V.V. Vilsteren   [ 12 jan. 2018 10:02 bijgewerkt ]

Op zondag 28 januari wordt er weer gestreden in het jaarlijkse Gerda Krieger Toernooi. Dit toernooi wordt dit jaar gespeeld in sporthal Heidepark te Lemelerveld.

Jeugdbestuur

1-10 of 706