Nieuwsberichten


Paaseieren zoeken en gooien

Geplaatst 23 apr. 2019 01:48 door V.V. Vilsteren

Het paaseieren zoeken was weer geslaagd. De gouden eieren zijn gevonden door Bente en Daan. Daarna gingen we eieren gooien. Dit is gewonnen door Gijs en Jaron, zij konden het ei overgooien met een afstand van wel 18 meter! 


De organisatie

Paasactiviteiten: zondag 21 april, aanvang 11.00 uur

Geplaatst 12 apr. 2019 03:05 door V.V. Vilsteren

Eieren zoeken vanaf 11.00 uur
Eieren gooien vanaf 13.00 uur

Spinningactie in strijd tegen ALS

Geplaatst 4 apr. 2019 22:56 door V.V. Vilsteren   [ 4 apr. 2019 22:59 bijgewerkt ]

Even lekker een uurtje in het zweet werken voor het goede doel. Spreek af met je hele team om gezellig een uurtje te trainen!!!!
Geef je snel op via bijgaande link: https://spinning4als.youcanbook.me

Team ALS donderslag bij heldere hemel

Sfeerimpressie van een objectieve supporter....

Geplaatst 12 mrt. 2019 12:19 door V.V. Vilsteren   [ 12 mrt. 2019 12:22 bijgewerkt ]

Ons Mikpunt

Dit is de naam, die ik zie op het clubhuis van voetbalvereniging Vilsteren. Naar ik hoor van een supporter, die ik ook ken als acoliet in de kerk in Vilsteren, door de leden zelf gebouwd. Het resultaat mag er zijn, want op zondagmiddag 10 maart jl., is het er erg gezellig. Het is er in ieder geval warmer dan buiten, waar onder barre omstandigheden de mooie derby Vilsteren-Hoonhorst wordt afgewerkt.
Niettemin zijn er toch nog heel wat trouwe supporters, echte ‘liefhebbers’, die op dit prachtige ‘affiche’ zijn afgekomen. Langs de lijn van het mooie kunstgrasveld, zie ik aan de ene kant supporters van Vilsteren, en aan de andere kant allemaal paraplu’s van Hoonhorst. Kennelijk is dat het ‘uitvak’. Allemaal keurig geregeld dus !

Tijdens de eerste helft is het vooral koud. Het is echt ‘handschoenen-weer’, maar jammer genoeg heb ik deze attributen thuis gelaten. Ik heb bewondering voor de scheidsrechter: volgens de laatste sportieve mode gekleed, fluit hij in een shirtje met korte mouwen … Een hartverwarmend moment echter is de 1-0 voor Vilsteren, die door Stijn wordt binnengeschoten. Volgens de Vilsterse toeschouwers “de jongste van het stel”.

In de rust is er in het leuke clubgebouw een warme bak koffie en een lekkere koek. Ik raak aan de praat met enkele aanwezigen. De gesprekken zijn zo gezellig, dat ik – en met mij nog enkele anderen – vlak na de pauze, de gelijkmaker van Hoonhorst missen: 1-1. Het lijkt erop dat de thee hen goed heeft gedaan, het vertaalt zich in ieder geval in een ‘bliksemstart’. 

Intussen worden de weersomstandigheden er niet beter op. Het houdt op met regenen, maar in plaats daarvan valt er natte sneeuw. Niettemin is de wedstrijd het aanzien best waard. Hoonhorst mist drie dotten van kansen. De supporters van Hoonhorst, waar ik in de tweede helft in de buurt sta (ik heb de zaken dus netjes verdeeld !), kunnen dit gemis aan scherpte bij hun spelers duidelijk niet waarderen. Ze maken van hun hart geen moordkuil !

Zoals zo vaak doet ook deze middag een oude wijsheid zich gelden: als je zelf de kansen niet benut, dan doet een ander dit wel. Dit gebeurt ook tijdens deze tweede speelhelft: tegen het einde van de wedstrijd schiet Vilsteren er nog twee goals in. Volgens de supporters van Hoonhorst is dit de “Wet van Murphy” (dit is de ‘wet van behoud van ellende’). Hoewel de scheidsrechter nog niet voor het einde van de partij gefloten heeft, zie ik heel wat blauw witte paraplu’s richting uitgang lopen. Voor Hoonhorst is het de eerste nederlaag van het seizoen, en dat is even wennen …

Voor Vilsteren zijn deze beide punten ‘mooi meegenomen’. Na afloop is dit in de kantine ook te merken, want de stemming zit er goed in. Uit de schoorsteen komt witte rook. En de spelers van het eerste laten zich het welverdiende pilsje goed smaken. Ik heb de indruk, dat ze de carnaval iets beter zijn doorgekomen, dan de mannen uit Hoonhorst … Met hun overwinning heb ik ze van harte gefeliciteerd, en heel veel succes gewenst.

Niettemin hoop ik, dat het kampioenschap in deze vijfde klasse, waarin beide teams uitkomen, binnen ons gebied blijft, en niet naar het hoge noorden gaat. Daarom: Vilsteren: ga zo door; Hoonhorst: kop op en houd het vizier op scherp. Dat jullie het ‘mikpunt’ mogen blijven vinden.

Met sportieve groet,
Pastoor André Monninkhof

Koploper Hoonhorst komt naar Vilsteren

Geplaatst 9 mrt. 2019 01:52 door V.V. Vilsteren   [ 9 mrt. 2019 01:52 bijgewerkt ]

Morgen (zondag 10 maart) komt V.V. Hoonhorst naar Vilsteren voor een prachtige derby. Vilsteren staat op een knappe 3e plek, Hoonhorst is de koploper. Dit belooft een mooie wedstrijd te worden en..... hopelijk blijven de 3 punten in Vilsteren.

Aanmoeding kunnen onze mannen wel gebruiken, dus kom allen naar Sportpark Molenesch om de mannen naar de overwinning te helpen. Wedstrijd begint om 14.00 uur. 

TOT MORGEN!

Toneelvereniging Tot Nut en Vermaak uit Vilsteren komt dit jaar vanaf de Veluwe.

Geplaatst 9 mrt. 2019 01:42 door V.V. Vilsteren   [ 9 mrt. 2019 01:42 bijgewerkt ]

Wij, toneelvereniging Tot Nut en Vermaak, zijn op dit moment alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het grote toneelstuk van dit jaar.  Dit jaar zullen we een van de toneelstukken van 'Familie Bruinsma in de bocht' spelen, namelijk 'Groeten van de Veluwe'. Een ware kaskraker om zeker naar uit te kijken. 

In deze komedie, geschreven door Carl Slotboom, wint een gezin uit een hoger milieu, bestaande uit  meneer en mevrouw Zwaanswijk met hun moeder en hun dochter, de eerste prijs met een cryptogram. De prijs is een week vakantie in een caravan op de Veluwe. Het kamperen is voor deze mensen, die in luxe leven, een volslagen nieuwe ervaring en ze kampen dan ook met ernstige aanpassingsproblemen. Dit geldt niet voor de zwaksociale familie Bruinsma. Vader Sjef, moeder Truus en zoon Boris hebben vaker met dit bijltje gehakt.
  
U kunt u vast voorstellen dat zulke tegenstellingen tussen de beide families leidt tot verschillende confrontaties. U zult genieten van de meest absurde situaties vanaf de camping, gesitueerd in een prachtig decor, met een waterval aan grappen geproduceerd door fantastische typetjes.

We heten iedereen van harte welkom tijdens een van onze voorstellingen. De voorstellingen zijn op vrijdagavond 22 maart, zondagavond 24 maart en zaterdagavond 30 maart. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur in het Parochiehuis te Vilsteren.

Natuurlijk is er ook weer een fantastische verloting met leuke prijzen, deels beschikbaar gesteld door bedrijven uit Vilsteren en omstreken. U mag dit niet missen!

Actie oud ijzer 2019 - Sint Willibrordusschool Vilsteren

Geplaatst 7 mrt. 2019 01:28 door V.V. Vilsteren   [ 7 mrt. 2019 01:32 bijgewerkt ]

De oudervereniging van de Sint-Willibrordusschool in Vilsteren houdt op zaterdag 6 april 2019  vanaf 09.00 uur weer haar jaarlijkse oud ijzer actie om de kas van de oudervereniging te vullen, zodat er nog veel leuke en goede dingen voor de kinderen georganiseerd kunnen worden.

 

Heeft u nog oud ijzer of accu’s, dat nooit meer wordt gebruikt en waar u eigenlijk al lang van af wilt? Ziet u bij uw buren of familie nog oud ijzer of accu’s liggen? Dan is hier uw kans! Noteert u deze datum s.v.p. op uw kalender en bewaar uw oud ijzer en accu’s voor deze actie.

 

Alvast bedankt!

 

Met vriendelijke groet,

de ouderraad van de Sint-Willibrordusschool
Nieuwe webshop voor V.V. Vilsteren met veel meer artikelen

Geplaatst 28 jan. 2019 10:18 door V.V. Vilsteren   [ 28 jan. 2019 10:19 bijgewerkt ]

Er is een geheel vernieuwde webshop voor alle leden van V.V. Vilsteren. In de vernieuwde shop kunnen de leden allerlei artikelen kopen, V.V. Vilsteren  kleding en tassen met logo en naam , zoals voorheen ook het geval was maar ook heel veel andere artikelen en accessoires.

Alles is te bestellen met een goede korting van 20% en voor de echte koopjesjagers is ook een outlet pagina toegevoegd met daarin nog veel meer korting.

De bestellingen worden afgehandeld door Sander Bruins van Sport-inn Zwolle waardoor de levertijd kort is en alles met de grootste zorg wordt klaar gemaakt.

Van elke order krijgt de club ook een percentage, dus heb je sportartikelen nodig ? Koop ze dan in deze  V.V. Vilsteren webshop met een uitstekende korting en sponsor ook nog je club!

Je komt op deze prachtige webshop door via onze website www.vvvilsteren.nl te klikken op de knop webshop clubkleding!

Gevonden voorwerpen Gerda Krieger zaalvoetbaltoernooi

Geplaatst 14 jan. 2019 09:30 door V.V. Vilsteren   [ 14 jan. 2019 09:30 bijgewerkt ]

Na het Gerda Krieger zaalvoetbaltoernooi zijn een aantal zaken blijven liggen. Deze zijn meegenomen en liggen nu in de kantine in Vilsteren.


Nieuwjaarsreceptie 6 januari 2019

Geplaatst 2 jan. 2019 10:12 door V.V. Vilsteren   [ 2 jan. 2019 10:12 bijgewerkt ]


1-10 of 730