Nieuwsberichten


Trainingstijden jeugdteams seizoen 2017/2018

Geplaatst door V.V. Vilsteren   [ bijgewerkt ]

 

Team

Van

t/m

Trainer(s)

Dinsdag

JO13-1G

18.30

19.45

Arjan Bosch, Marthijn Langenkamp

Dinsdag

JO15-1

18.30

19.45

Henri Veltmaat, Jari Vlierman

Woensdag

Mini’s

18.30

19.30

Nog niet bekend

Woensdag

JO9-1G

18.30

19.30

Dennis Kok, Stef Herbrink

Woensdag

JO9-2G

18.30

19.30

Dennis Kok, Stef Herbrink

Woensdag

JO11-1G

18.30

19.45

Dennis Kutterik

Woensdag

JO11-M

18.30

19.45

Marco Hendriks

Woensdag

JO17-1

19.45

21.15

Fedor Hendriks

Donderdag

JO13-1G

18.30

19.45

Arjan Bosch, Marthijn Langenkamp

Donderdag

JO15-1

18.30

19.45

Henri Veltmaat, Jari Vlierman


Unieke actie V.V. Vilsteren en supermarkt Jumbo Kamphuis Dalfsen

Geplaatst 10 jul. 2017 03:35 door V.V. Vilsteren

Net voor de vakantie mogen we het naar buiten brengen. De voorbereidingen zijn inmiddels getroffen en we hebben al een paar sessies met de verenigingen van Dalfsen en omgeving gehad onder leiding van Ronald Kamphuis.  Een voetbalplaatjes actie waar we graag aan mee willen doen, is leuk voor de spaarder, met een uniek stukje geschiedenis over onze vereniging. Wij zouden het fijn vinden als iedereen meedoet, senioren en junioren, alle leden op de foto, en dan sparen en foto’s plakken om het boek compleet te krijgen. Tot zover, meer informatie volgt. Begin van het volgend seizoen verwachten wij de fotograaf die jou en je team op de foto zet. Hieronder het persbericht…  fijne vakantie toegewenst.

De sponsorcommissie


Unieke actie VV Vilsteren en supermarkt Jumbo Kamphuis Dalfsen

Jumbo Kamphuis gaat samen met VV Vilsteren dit najaar groot uitpakken met een unieke sportplaatjesactie. In navolging van de landelijke voetbalplaatjesactie waarbij de consument plaatjes van eredivisiespelers bij elkaar kan sparen, willen we Vilsteren een soortgelijke actie houden, maar dan met VV Vilsteren en Ronald Kamphuis.

Voor het realiseren van deze actie zijn uiteraard foto’s nodig van de individuele spelers en per team een groepsfoto. Voor het maken van de foto’s worden twee dagen ingepland:

Omdat er zo’n 190 foto’s gemaakt moeten worden, wordt er een strakke planning gemaakt, waar we ons goed aan moeten houden, want het is een hele klus. Maar omdat het voor een uniek sportplaatjesboek van onze eigen vereniging is, verwachten we van iedereen zijn/haar volle medewerking. 

Omdat we rekening moeten houden met de mening van al onze leden, maken we iedereen er al op attent dat het nodig is om toestemming te geven voor het maken en later het gebruiken van de foto voor het voetbalboek. Senioren dienen hiervoor zelf te tekenen en bij personen tot achttien jaar moeten de ouders dit doen. We hebben hiervoor een speciaal formulier gemaakt. 

Let wel: zonder handtekening komt u/uw kind niet op de foto en kan hij/zij, in verband met het portretrecht, niet meedoen aan deze bijzondere actie. 

Deze unieke actie wordt gedaan in samenwerking met het bedrijf Retrospect Boekproducties. Retrospect werkt hiervoor onder meer samen met Unilever, de op twee na grootste levensmiddelenproducent van de wereld. Juist hierdoor zijn wij als vereniging ervan overtuigd dat het een geweldige actie wordt, waar eenieder veel plezier aan zal beleven. 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt je altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

De Sponsorcommissie VV Vilsteren

Zomertrainingen

Geplaatst 8 jun. 2017 06:48 door V.V. Vilsteren   [ 8 jun. 2017 06:48 bijgewerkt ]

Met ingang van vandaag kan er vrijwillig door de alle seniorenleden en de spelers van JO17 getraind worden op de donderdagavond, aanvang 20.00 uur.

Verslag verenigingsdag

Geplaatst 7 jun. 2017 01:05 door V.V. Vilsteren

Zondag 21 mei hebben we voor het 6e jaar onze verenigingsdag gehouden van de voetbalvereniging op “de Molenesch”, dit jaar ter ere van Monique Kortstee en Ciska Feijen. De dames maken al jaren trouw de kantine schoon en netjes,  meestal op maandag avond, elke week maar weer. Als wij er niet zijn dan wordt de kantine weer in orde gemaakt. Geruisloos maar o zo belangrijk vrijwilligerswerk.  

Het was een zonovergoten dag, waarbij Joop voor de muzikale noot zorgde. Op de vereningingsdag werden 2 jeugdteams verrast met een kampioenshirt. 

's Morgens voetbalden de jeugdelftallen tegen de ouders. Fanatiek liet de jeugd zien hoe het spelletje werkt. Veel ouders waren sportief gekleed en werden verrast door de jeugd op de mooie groene grasmat.

De nieuwe hoofdtrainer Henri Zwinselman was ook aanwezig en in het bijzijn van het bestuur werd de officiële overeenkomst getekend. Een mooi moment voor onze vereniging waarbij de selectie klaar is voor seizoen 2017-2018.

Rond 12:00 uur was de trekking van loterij.                                                                                                  

Uitslag trekking:
1e prijs Ilona Krijner, Hoensbroek
2e prijs Dennis Reimink Lemelerveld
3e prijs Gellius Kamphuis
4e prijs Sem Meulman
5e prijs Huub Bekius 
6e prijs a/b/c/ Willie Besten / Jelmer Tuin / Wilbert Niens/ Maik Kutterik
7e prijs Annie Tijhaar
8e prijs R.B. Kroon Hessum
9e prijs Cafe restaurant Madrid
10e prijs   Stef Herbrink
11e prijs   Henri Tuin
12e prijs   Erik Logtenberg Ommen
13e prijs   Gijs Kamphuis
14e prijs   Edwin Legebeke
15e prijs   Marlies Runherd Balkbrug
16e prijs   E. Legebeke


Na de middag werd onderling de strijd gestreden tussen de senioren samen met de B-junioren. Ook het damesteam was van de partij.  Uiteindelijk in combinatie met de geheime uitslag werd het 1e elftal als winnaar gefeliciteerd.

Nadien werd afscheid genomen van de huidige trainer Dik Runherd die volgends jaar actief is in zijn eigen dorp. Dik bedankt, en veel succes in de 4e klasse!

Dank voor jullie deelname en inzet.                                                                                                                    
De sponsorcommissie

Teamindeling jeugdteams 2017-2018

Geplaatst 7 jun. 2017 00:47 door V.V. Vilsteren   [ 7 jun. 2017 01:02 bijgewerkt ]

Afgelopen maart is reeds de nieuwe teamindeling van de jeugdteams gepubliceerd op deze site. Nu zijn ook de trainers en leiders van de teams bekend.


De trainingstijden worden nog bekend gemaakt.

Het jeugdbestuur


Verplaatsing klussendag naar 8 juli 2017

Geplaatst 7 jun. 2017 00:25 door V.V. Vilsteren   [ 7 jun. 2017 00:25 bijgewerkt ]

Beste leden, de klussendag van a.s. zaterdag wordt verplaatst naar zaterdag 8 juli. Wil je komen helpen, dan ben je van harte welkom. Alle hulp is welkom!

Marcel Vree

KNVB: Belangrijke informatie over het nieuwe voetbalseizoen

Geplaatst 30 mei 2017 23:59 door V.V. Vilsteren

Het huidige seizoen 2016/'17 loopt ten einde en waarschijnlijk ben je al bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen 2017/'18. Een nieuw seizoen waarbij een aantal zaken anders georganiseerd gaat worden dan in eerdere seizoenen, zoals o.a. de nieuwe wedstrijdvorm 6 tegen 6 voor de JO8- en JO9-teams. Om je zo volledig mogelijk te informeren en te ondersteunen, vind je in deze mail meer informatie die je helpen bij de voorbereidingen op het nieuwe voetbalseizoen.

Online magazine Pupillenvoetbal
Speciaal voor de introductie van de nieuwe wedstrijdvormen is er een online magazine ontwikkeld. In dit magazine vind je allerlei informatie, zoals spelregels, informatie over de spelbegeleider in 6 tegen 6 en linkjes naar het speciale Crowdfundings-platform en Collectieve Inkoop.

Spelregels 6 tegen 6
In de nieuwe wedstrijdvorm 6 tegen 6 zijn ook nieuwe spelregels van kracht. We adviseren deze spelregels breed te delen binnen de vereniging (vrijwilligers, ouders) zodat iedereen op de hoogte is aan de start van het nieuwe seizoen. Een overzicht van de nieuwe spelregels vind je hier.

Competitie
Buiten de nieuwe wedstrijdvorm voor de JO8- en JO9-teams zijn er op competitiegebied nog meerdere wijzigingen (mobiele DWF, dispensaties). Een samenvatting van deze wijzigingen vind je hier. Een handig document om te delen met o.a. de jeugd-wedstrijdsecretaris en de jeugdcommissie.

In deze infographic wordt ook gesproken over de geboortejaar-competities. Deze competities worden vanaf komend seizoen georganiseerd. Ons advies is hier zoveel als mogelijk gebruik van te maken als vereniging, mits uiteraard mogelijk. Door deze geboortejaar-competities kunnen we onze competities nog beter indelen. We bieden 4 niveaus aan zodat ieder team op zijn niveau wedstrijden kan spelen tegen vergelijkbare tegenstanders.

De spelbegeleider is nieuw in het pupillenvoetbal
Binnen de 6 tegen 6 – wedstrijdvorm doet de ‘spelbegeleider’ zijn intree in het amateurvoetbal. Een overzicht van deze nieuwe rol en de taken die deze persoon uitvoert, vind je hier.

Teamindeling en selectiebeleid
Binnen veel verenigingen is men nu druk bezig met de indelingen van de jeugdteams voor komend seizoen. Kijk hier voor meer handige informatie over dit thema.

Collectieve inkoop doeltjes
De bestelsite voor de doeltjes voor de nieuwe wedstrijdvormen voor het pupillenvoetbal is in de lucht! Via deze website kunnen verenigingen, gemeenten en andere organisaties op een eenvoudige manier nieuwe doeltjes bestellen en deze bovendien op korte termijn geleverd krijgen. De site blijft in ieder geval tot 1 juli 2018 in de lucht. Zo heb je als vereniging voldoende tijd om gebruik te maken van deze bestelmogelijkheid. Op de bestelsite is aanvullende informatie over de doeltjes te vinden maar ook de bijbehorende voorwaarden zoals de levertermijn, garantietermijn, etc.  Zoals eerder aangegeven zijn de doeltjes ook interessant voor gebruik bij trainingsactiviteiten en het 35+/45+-voetbal.

Ondersteuning KNVB
De KNVB biedt iedere vereniging actieve ondersteuning aan d.m.v. de inzet van o.a. KNVB Technisch Jeugdcoördinatoren (TJC) en Verenigingsadviseurs (VA). Hier zie je wie de TJC’s en VA’s in jouw regio zijn en hoe je met hen in contact komt.

Mochten er vragen zijn n.a.v. deze mail, dan kun je altijd contact opnemen met de KNVB TJC of VA in jouw regio. Of stuur een mail naar pupillenvoetbal1718@knvb.nl.

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Hans Schelling
Operationeel manager

Gijs Kutterik kampioen van Nederland!

Geplaatst 28 mei 2017 00:59 door V.V. Vilsteren   [ 28 mei 2017 00:59 bijgewerkt ]

V.V. Vilsteren heeft een topkeeper bij de jeugd. 

Afgelopen vrijdagmiddag werd ik onderweg in de auto gebeld door een jeugdlid van onze vereniging, hij vertelde mij heel trots dat hij kampioen van Nederland was geworden.

Gijs Kutterik vertelde mij dat hij afgelopen vrijdag in Harderwijk op het sportpark van VVOG de felbegeerde Frans-Hoek-gouden-keepers-trofee heeft gewonnen en hij mag zich nu de beste keeper van Nederland noemen bij de jeugd onder de 11.

Gijs zit al een jaar of wat op de keepersschool in Zwolle, onder leiding van een paar top keepers, vandaar is hij geselecteerd om mee te doen aan de keepers finale in Harderwijk. Er werden in totaal 30 keepers geselecteerd uit Nederlands om mee te doen in een poule van 4. De kwart- en halve finales werden goed doorstaan en zo mocht hij voor het eerst in de finale staan.

In de finale moesten er 3 onderdelen worden afgewerkt o.a. de shoot en safe, duel en de 1 tegen 1. 

Ook deze werden goed doorstaan en Gijs mocht zich laten huldigen als keeper van Nederland onder de 11 jaar, er werd een mooie gouden handschoen trofee uitgereikt en een certificaat.   

Gijs, wij als V.V. Vilsteren zijn erg trots op jou en wij hopen dat je over een aantal jaren bij het 1e elftal onder de lat staat en daarna misschien wel een mooie profcarrière tegemoet gaat.

Verder wil ik je, als voorzitter en de hele vereniging dan ook heel veel succes toe wensen de komende jaren. Mocht er een profcarrière in zitten dan wil ik wel graag vooraf met jouw vader en spelers makelaar praten.

Gijs van harte proficiat.

Gerard Rietman

Recke 16/17 juni 2017

Geplaatst 27 mei 2017 00:38 door V.V. Vilsteren   [ 27 mei 2017 00:42 bijgewerkt ]

Onderstaande personen hebben aangegeven mee te gaan naar Recke voor het Alte Herren turnier. Tevens is er een hotelovernachting gereserveerd.

Joop Herbrink
Henri Tuin
Martijn Hulsman
Arie van Lenthe
Martin Bosch
Marc Ebbinge
Bas Herbrink
Arjan Bosch
Frank Veltmaat
Jurgen Hendriks
Marco Veltmaat
Dik Runherd
Rik Legebeke
Marthijn Langenkamp

Contactpersoon V.V. Vilsteren = Joop Herbrink

Het voetbaltoernooi wordt gespeeld op vrijdagavond.

Herkansingsronde nacompetitie Vilsteren 1

Geplaatst 27 mei 2017 00:14 door V.V. Vilsteren   [ 27 mei 2017 00:16 bijgewerkt ]

Nadat Vilsteren 1 afgelopen zaterdag en dinsdag beide wedstrijden tegen RKO 1 heeft verloren, krijgen ze een herkansing tegen Balkbrug 1. De 1e wedstrijd wordt gespeeld op zondag 28 mei 2017 om 14.00 uur op sportpark Molenesch.
Op maandag 5 juni vindt de return plaats.

Jij komt toch ook kijken?

1-10 of 675