Nieuwe webshop voor V.V. Vilsteren met veel meer artikelen

Geplaatst 28 jan. 2019 10:18 door V.V. Vilsteren   [ 28 jan. 2019 10:19 bijgewerkt ]

Er is een geheel vernieuwde webshop voor alle leden van V.V. Vilsteren. In de vernieuwde shop kunnen de leden allerlei artikelen kopen, V.V. Vilsteren  kleding en tassen met logo en naam , zoals voorheen ook het geval was maar ook heel veel andere artikelen en accessoires.

Alles is te bestellen met een goede korting van 20% en voor de echte koopjesjagers is ook een outlet pagina toegevoegd met daarin nog veel meer korting.

De bestellingen worden afgehandeld door Sander Bruins van Sport-inn Zwolle waardoor de levertijd kort is en alles met de grootste zorg wordt klaar gemaakt.

Van elke order krijgt de club ook een percentage, dus heb je sportartikelen nodig ? Koop ze dan in deze  V.V. Vilsteren webshop met een uitstekende korting en sponsor ook nog je club!

Je komt op deze prachtige webshop door via onze website www.vvvilsteren.nl te klikken op de knop webshop clubkleding!

Gevonden voorwerpen Gerda Krieger zaalvoetbaltoernooi

Geplaatst 14 jan. 2019 09:30 door V.V. Vilsteren   [ 14 jan. 2019 09:30 bijgewerkt ]

Na het Gerda Krieger zaalvoetbaltoernooi zijn een aantal zaken blijven liggen. Deze zijn meegenomen en liggen nu in de kantine in Vilsteren.

Nieuwjaarsreceptie 6 januari 2019

Geplaatst 2 jan. 2019 10:12 door V.V. Vilsteren   [ 2 jan. 2019 10:12 bijgewerkt ]

Gerda Krieger zaalvoetbaltoernooi - 13 januari 2019 - Heidepark Lemelerveld

Geplaatst 23 dec. 2018 05:35 door V.V. Vilsteren   [ 7 jan. 2019 11:34 bijgewerkt ]

Op zondag 13 januari 2019 wordt er weer gestreden om de eer tijdens het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi.

De toernooicommissies
Jeugd en MO17-Dames: Arjan Bosch, Marco Langenkamp en Jari Vlierman
JO17 en Herenteams: Dennis Kok en Bram Bekius

Rondbrengen ijstaarten zaterdag 15 december 2018

Geplaatst 9 dec. 2018 00:57 door V.V. Vilsteren   [ 9 dec. 2018 01:07 bijgewerkt ]

Zaterdag 15 december komen de jeugdleden van de V.V. Vilsteren de ijstaarten weer langs brengen. Dit jaar zal er gestart worden om 10.00 uur i.v.m. beker wedstrijden later op de dag.

Houd hier rekening mee.

Kinderbingo

Geplaatst 2 dec. 2018 04:35 door V.V. Vilsteren   [ 2 dec. 2018 04:36 bijgewerkt ]

Kinderbingo 14 december 2018, aanvang 18.30 uur

Indeling jeugdleden t.b.v. ijstaartenactie 2018

Geplaatst 23 nov. 2018 06:57 door V.V. Vilsteren   [ 23 nov. 2018 06:58 bijgewerkt ]

We staan weer voor onze jaarlijks ijstaartenactie van de Voetbal Vereniging Vilsteren. Inmiddels een bekend begrip in Vilsteren en omstreken.

Zaterdag 1 december gaan de jeugdleden onder begeleiding van ouders langs de deur om de bestelling op te nemen en op zaterdag 15 december worden de bestelde ijstaarten weer netjes op het adres afgeleverd.

De opbrengsten van deze actie komt ten goede voor de jeugdactiviteiten binnen onze vereniging.

De jeugdleden wordt op 1 december om 12.00 uur in de kantine verwacht.
Om ± 13.30 uur proberen we klaar te zijn met de opname.
Ook dit jaar wordt er bij opname van de ijstaarten afgerekend!!!!!!!!

We hebben aantal routes in en om Vilsteren en zijn zo vrij geweest om de ouders in te delen voor deze jeugdactiviteit. Dit betreft het vervoer en eventuele begeleiding.
Rijouders ingedeeld voor opname van de bestellingen op 1 december 2018
Rijouders ingedeeld voor het wegbrengen van de ijstaarten op 15 december 2018.

Zaterdag 1 december 2018     Zaterdag 15 december 2018
                                              Milou Bosch
                                              Enzo Miltenburg

Informatieavond jeugdtrainers en -leiders

Geplaatst 18 nov. 2018 02:42 door V.V. Vilsteren   [ 18 nov. 2018 02:42 bijgewerkt ]

Dinsdag 27 november a.s. wordt er weer een info avond georganiseerd voor de jeugdtrainers en leiders. Tijdens deze avond zal Hendri Zwinselman een voorbeeld training geven samen met de JO13.

We beginnen om 19.00 uur met de voorbeeld training waarna Hendri om 20.00 uur het één en ander hierover gaat toelichten en we er over kunnen discussiëren. Iedereen is hierbij van harte welkom.

Groeten het jeugdbestuur.

Derby Hoonhorst - Vilsteren

Geplaatst 19 okt. 2018 07:32 door V.V. Vilsteren   [ 19 okt. 2018 07:33 bijgewerkt ]

Afgelopen zondag hebben onze mannen van Vilsteren 1 tegen koploper Old Forward gelijk gespeeld met 3-3. Vilsteren is goed terug gekomen van een 1-3 achterstand. Heren, top gedaan!
Komende zondag gaat Vilsteren naar de " buren"  Hoonhorst, dit wordt een mooie derby.

Kom zondag a.s. onze mannen aanmoedigen in Hoonhorst, het speelt altijd makkelijker als er veel Vilstenaren komen kijken.

De wedstrijd begint om 14.00 uur op sportpark De Potkamp te Hoonhorst.

Heren Vilsteren zet hem op!

Pinautomaat aangeschaft

Geplaatst 4 okt. 2018 06:09 door V.V. Vilsteren   [ 4 okt. 2018 06:10 bijgewerkt ]

Door de vereniging is recent een pinautomaat aangeschaft. Het is dus de bedoeling dat iedereen diezelfde dag de gebruikte consumpties betaald.

Opschrijven is dus niet meer mogelijk!
Ook is er geen mogelijkheid om een extra bedrag te pinnen.

Het bestuur.

1-10 of 723