Nieuwsberichten


Vilsteren E1 kampioen in de zaal!

Geplaatst 25 jan. 2015 10:39 door V.V. Vilsteren   [ 25 jan. 2015 10:40 bijgewerkt ]

Zaterdagmorgen  (24-01-2015) zijn we al vroeg vertrokken (7.15 uur), met dikke sneeuwbuien glibberend en glijdend met heel veel supporters naar Balkbrug. Het was nog de vraag of we het gingen halen want er was overal nog niet geschoven of gestrooid. Om 7.55 gearriveerd gauw de schoenen aan en de wedstrijd kon beginnen. We hadden een goede uitgangspositie en stonden 5 puntjes los maar je weet maar nooit.

Om 8 uur begon de wedstrijd en na enige minuten schoot Emma hard op de goal, de keeper kreeg hem niet lekker in de handen en hij rolde fijn in de voet van Chiel die hem lekker inschoot.1 - 0. Ook onze volgende aanval was weer succes vol waarbij Chiel de bal als een vuurpijl over de keeper heen schoot en hij lekker in het doel belande 2 - 0 .

Hierna werden er van beide kanten nog spannende aanvallen opgezet, deze hadden geen resultaat. Toen het eindsignaal klonk was Vilsteren E1 helemaal door het dolle heen, KAMPIOEN.

De volgend wedstrijd wonnen we ook dik met 4 – 0 .Toen met de spelers van E1: Thom, Linette, Tamar, Chiel, Emma, Rico, Sophie, en Kyra een ereronde door Vilsteren gereden op weg naar Rinus en werd het kampioenschap gevierd en zaten we om half elf al aan de “vette hap”, en de leiders de ouders brachten een welverdiende toast uit op dit team.
 
Groeten Martin & JosGespot: activiteit op het sportpark, zaterdag 24-01-2015

Geplaatst 25 jan. 2015 03:05 door V.V. Vilsteren   [ 25 jan. 2015 03:05 bijgewerkt ]

Zaterdag 24 januari 2015 zat Rinus met een groot probleem. Voor de wedstrijd van zondag heeft hij immers de opdracht om het veld te voorzien van strakke witte lijnen.
Maar als alles wit is van de sneeuw is hij niet te beroerd om het wel te proberen en zo hadden wij mooi de gelegenheid om hem zwoegend op de foto te zetten.

Groeten, spelers E1
Wedstrijd Vilsteren 1 25-01-2015 afgelast

Geplaatst 25 jan. 2015 01:30 door V.V. Vilsteren   [ 25 jan. 2015 01:30 bijgewerkt ]

De competitiewedstrijd Vilsteren 1 - Raalte 1 gaat vanmiddag niet door. Ook de geplande schaduwwedstrijd wordt niet gespeeld.

Om 13.00 uur wordt er getraind op of het trainingsveld, of het multifunctionele veld. Houdt dus rekening met welk schoeisel er meegenomen moet worden.

Dik Runherd

Inleveren formulier snertwandeltocht

Geplaatst 12 jan. 2015 08:13 door V.V. Vilsteren   [ 12 jan. 2015 08:13 bijgewerkt ]

De jeugdspelers moeten de formulieren van de snertwandeltocht uiterlijk zaterdag 17 januari 2015 20.00 uur inleveren bij de leiders of Rinus Vlierman om mee te dingen naar de prijzen..
 
Degene met de meeste deelnemers/sponsoren, krijgt 2 voetbalkaartjes voor een eredivisie wedstrijd van hun eigen favoriete club b.v. Ajax, PSV, Feijenoord  enz.
2e prijs  2 vrijkaarten voor FC Twente, Go Ahead Eagles of Heracles naar keuze.
3e prijs  2 vrijkaarten voor de overgebleven wedstrijden naar keuze.
4e prijs  2 vrijkaarten voor de overgebleven wedstrijd.
 
Gerard Rietman

Uitslag Gerda Krieger Toernooi Senioren

Geplaatst 12 jan. 2015 08:07 door V.V. Vilsteren

 
 

Aangepast programma Gerda Krieger toernooi senioren

Geplaatst 10 jan. 2015 04:57 door V.V. Vilsteren   [ 10 jan. 2015 04:58 bijgewerkt ]

De indeling en het wedstrijdprogramma van het Gerda Krieger zaalvoetbaltoernooi voor de senioren is aangepast. Niet acht, maar zes teams gaan strijden om de eer. De aanpassing heeft te maken met krapte in spelers.


Groeten,
Gerard Rietman

Nieuwjaarstoespraak

Geplaatst 7 jan. 2015 11:02 door V.V. Vilsteren   [ 7 jan. 2015 11:02 bijgewerkt ]

Namens het bestuur van de V.V. Vilsteren heet ik u allen welkom op onze nieuwjaarsreceptie.

In de afgelopen weken heeft de voetbal stil gelegen vanwege de feestdagen, voor voetballers en vrijwilligers over het algemeen een mooi moment om even gas terug te nemen, en tijd door te brengen met familie en vrienden. 

Bij V.V. Vilsteren is er afgelopen week toch nog het nodige werk verzet.  Zo zijn er de zaterdag na kerst met een aantal vrijwilligers weer diverse klussen geklaard. 

1. De kleedkamers hebben een grondige schoonmaak beurt gehad, 
2. er is een ventilatiesysteem geplaatst in kleedkamer 1, 
3. de doelen zijn weer waterpas en op de juiste hoogte gezet. Dit is gebeurt n.a.v. een bezoek van de K.N.V.B in          november.
4. Er is een waterleiding van de kleedkamer naar de kantine gebracht, zodat er 1 hoofdmeter kan vervallen.
Dit zijn allemaal zelfwerkzaamheden wat wij als vereniging steeds vaker zullen moeten doen, omdat de gemeente Ommen de geldkraan steeds verder dicht draait.
Ook aan energiebesparingen zullen we hard moeten werken om onze kosten lager te krijgen, wij als vereniging hebben dan ook al diverse maatregelingen getroffen. 

Vrijwilligers 
Iedere vereniging heeft vrijwilligers zo ook de voetbal, veel leden zetten zich in voor onze vereniging, maar toch zijn wij nog opzoek naar enkele mensen die op zondag in deze mooie kantine kunnen/willen werken, hetzij achter de bar of in de keuken, er staat een kleine vergoeding tegen over.  Lijkt het jou wat of weet je iemand neem contact op met Nancy Hendriks. 
Ik wil dan ook alle vrijwilligers bedanken voor het afgelopen jaar zonder jullie hulp kan een vereniging niet bestaan, 1 vrijwilliger wil ik noemen en dat is Hein Langenkamp. Hein is na 25 jaar trouwe dienst gestopt met het schoonmaken van de kleedkamers op maandagmorgen, waarin wij dan fris en schoon konden binnen stappen. Hein bedankt voor deze vele jaren. 
Inmiddels hebben wij voor Hein een goede vervanger gevonden in de persoon van Gerard Roessink. Gerard onderhoudt ook de tennisbanen en woont in Hessum.
Bijzonder trots zijn de jeugd leden van Vilsteren op hun nieuwe tenue .Mede dankzij hoofdsponsor Jumbo uit Dalfsen en subsponsors Niens multidiensten, Bouwbedrijf salbam,grondverzet Vilsteren en Hans van der kolk springpaarden zien onze jeugdspelers er zaterdags dan ook perfect uit.

Sportief gezien gaat het goed met onze vereniging.  Bij de jeugd zijn er een aantal leden bij gekomen, vooral meisjes.  Dit seizoen wordt er dan ook met 7 jeugdteams gespeeld.
Het afgelopen jaar zijn er in de zaal 2 teams kampioen geworden E1G en F1 waren de sterksten.

Het jeugdbestuur en hoofdtrainer Dik Runherd gaan meer samenwerken om de overstap van de jeugd naar de senioren in de toekomst gemakkelijker te maken. De hoofdtrainer kwam aan het begin van de competitie bij mij en zei Gerard, “ik krijg mijn selectie voor dit seizoen niet rond voor het 1een het 2e elftal er zijn te weinig spelers”. De eerste oefenwedstrijden werden dan ook dik verloren er moest wat gebeuren zo konden wij de competitie niet in.
Na enig beraad samen met de TC hebben wij dan ook besloten om na 30 jaar met 3 senioren elftallen te gaan starten, dit is natuurlijk jammer voor onze vereniging, en voor de toekomst zal dit nog erger worden als er niets gebeurd in ons dorp. 
De school kampt met dezelfde problemen en ook het leden aantal van de tennis gaat hard achteruit. 
Daarom is er op 21 januari a.s. een bijeenkomst, hier in de kantine, welke georganiseerd wordt door Duurzaam Vilsteren in samenwerking met Stimuland uit Vilsteren. Het thema van deze avond is dan ook “Hoe ziet Vilsteren er na 2014 uit”. Wat is er goed, wat kan er anders, wat moet er anders. 
Kom naar deze avond en spreek mee.Hopelijk komt er veel jeugd die graag in Vilsteren wil wonen voor en betaalbare prijs, binnenkort krijgt iedereen een uitnodiging voor deze avond in de bus. Ook voor de voetbal is deze avond heel belangrijk om verdere vergrijzing tegen te gaan.

Financieel zijn wij vorig jaar goed doorgekomen, mede dankzij enkele subsidies, welke wij aankomend seizoen niet zullen krijgen, daarom worden er dan ook diverse activiteiten georganiseerd, zoals paaseieren zoeken, jeugd bingo, ijstaarten actie, jaarlijkse clubdag en momenteel wordt er een dartcompetitie gehouden. 
>       Aanstaande zondag (11 januari) is weer ons jaarlijks zaalvoetbal toernooi voor jong en oud in de vernieuwde            Trefkoele in Dalfsen. 
>>    Op 18 jauari a.s. wordt er een snertwandeling georganiseerd start vanaf de kantine vertrek vanaf 9.00 uur tot            12.00 uur. Kosten €3,00. Iedereen is welkom.  De jeugdspelers hebben een lijst gekregen voor inschrijving               wie de meeste wandelaars meekrijgt wordt beloond. Je hoeft niet mee te lopen, alleen sponsoren mag                     natuurlijk ook 
>>    Verder wordt er die middag (18 januari) een Heineken familie quiz georganiseerd dat begint om 14.00 uur                o.l.v. quizmaster Jan Koerhuis.
Zo zie je dat er diverse activiteiten worden georganiseerd om de vereniging in leven te houden.

Contract hoofdtrainer
Tot slot kan ik u mededelen dat er gespreken zijn gevoerd met onze hoofdtrainer Dik Runherd over een langer verblijf op sportpark De Molenesch. De uitkomst is positief. Dik heeft te kennen gegeven komend seizoen bij Vilsteren te willen blijven. Als bestuur zijn we daar heel blij mee, want we zijn erg tevreden over de prestaties en werkwijze van onze hoofdtrainer. Dik is een trainer met veel ervaring waar wij als VV Vilsteren nog veel van kunnen leren. Ondanks de moeilijke start heeft Dik vertrouwen in het elftal, en wil dit graag verder uitbouwen ook volgend seizoen met een mooie jonge selectie. 

Voordat wij het contract gaan tekenen, wil ik namens het bestuur iedereen een zeer gezond en sportief 2015 toewensen. 

Gerard Rietman

Winterdartcompetitie

Geplaatst 5 jan. 2015 05:20 door V.V. Vilsteren   [ 5 jan. 2015 05:20 bijgewerkt ]

woensdag 7 januari 2015
vrijdag 16 januari 2015
vrijdag 23 januari 2015
woensdag 28 januari 2015
vrijdag 6 februari 2015
woensdag 11 februari 2015
vrijdag 20 februari 2015
woensdag 25 februari 2015

en de finale avond is vrijdag 6 maart 2015
 
Sharon Rietman

Hoe ziet u Vilsteren na 2014?

Geplaatst 25 dec. 2014 02:14 door V.V. Vilsteren   [ 25 dec. 2014 02:16 bijgewerkt ]


Training Vilsteren 2 en 3: zondag 21 december 2014

Geplaatst 19 dec. 2014 07:10 door V.V. Vilsteren

Vilsteren 2 en 3 trainen zondag 21 december om 11.00 uur.
Gelieve om 10.45 uur aanwezig te zijn.

Groeten,
Jurgen Hendriks

1-10 of 490