Nieuwsberichten


Einde van een tijdperk.....

Geplaatst 25 aug. 2016 00:14 door V.V. Vilsteren   [ 25 aug. 2016 00:14 bijgewerkt ]

Gladgeschoren Womanizers houdt op te bestaan.

Welkom bij dit gesprek tussen Johan Derksen en Jan Boskamp.

Jan: he Derksen hebt jij het al gehoord, die Gladde Womannogwat houden op met bestaan.

Johan: natuurlijk ben ik op de hoogte en het verbaasd mij nog dat deze groep zo lang heeft weten te presteren. De motivatie, strijd en sfeer waren natuurlijk altijd wel aanwezig en in een bepaalde vorm was er ook wel kwaliteit te ontdekken maar, de leeftijd begon bij een aantal toch echt mee te spelen.

Jan: oja joh?

Johan: wees nu even realistisch, als je als team in zowel de 1e en 2e maar vooral in de 3e helft uitblinkt dan eist wel zijn tol.

Jan: wat loopt jij nu te zeuren Johan, ze gaven altijd alles die jongens.

Johan: maar Jan, jongens zijn het al lang niet meer, de meesten hebben thuis al niks meer te vertellen, die zijn al blij als ze er 1 keer in de maand op mogen. En verder liggen ze krom voor de hypotheek.

Jan: neem nou die uh dinges is hoe heet ie ook al weer Stijf.

Johan: je bedoelt Stef Herbrink.

Jan: ja die ja, Herbrink.

Johan: ik vond hem de laatste tijd inderdaad wat stijfjes overkomen.

Jan: maar het is toch echt de drijvende kracht van het team en de motor van het middenveld.

Johan: het is een leuke speler maar, ik heb persoonlijk meer met dat jochie Casper. Daar zit nog wel talent in, die is nog jong en hij durft zijn actie te maken daar hou ik van.

Jan: maar bier zuipen kent hij niet, en volgens mij moet hij nog ff wat spek gaan vreten. Nee, doe mij maar die Ebbinge hij is met zuipen gelijk als met voetballen, hij probeert het met alle macht, maar uiteindelijk weet ie ook wel dat hij het niet ken.

Johan: Mark is een lekker driftig ventje maar dat houdt het mee op. Ik had ook wel iets met Bastiaan van de kolk.

Jan: oja joh

Johan: ja zeker, dat is een voorstopper bij uitstek. Hij is echt gedreven en gaat er vol voor.

Jan: donderstraal toch op man, hij gaat vol voor de enkels en rent vaak als dwaas het hele veld over. Ik zie meer in die Jorien Nijhoffert.

Johan: Jurjen Nijhoff?

Jan: ja die ja. Echt leider van het veld, speelt heel slim en zet de lijnen uit.

Johan: oké die jongen kan voetballen maar, hij heeft toch veel last van blessures. Eigenlijk is ie gewoon over de top. Ik ben wel fan van Remco Legebeke, die jongen speelt wel is waar met de reserve bal onder zijn shirt maar hij gebruikt zijn lichaam goed. En een goede pass heeft hij wel.

Jan: dat klopt maar conditie hebt die gozert niet. Doe mij Maik Kuttelik maar, hij heb niet veel conditie maar geeft niet op en maakt veel meters.

Johan: ja maar beste Jan de meeste meters loopt hij voor niks, en daarbij, hij heeft ooit eens een klein tikkie gehad in Lemelerveld en sindsdien valt zijn niveau me erg tegen. Het niveau van Lars Hulsman daarin tegen is beter. Die jongen heeft een goeie trap en haalt meestal wel een voldoende.

Jan: alleen als ie zin heb. Anders zie je hem ook niet. Doe mij Andre Hulsink maar, een echte back. Daar kom je zo maar niet langs.

Johan: als hij op tijd is heb je er wat aan. Maar laat hem niet opbouwen, hij is al blij als de bal naar de zelfde kleur shirt gaat. Ik zag wel iets in Jeroen Niemeyer, kop sterk en niet te beroerd om te werken en af en toe een nuttige overtreding te maken.

Jan: ja maar Johan, snelheid heb die gozert niet en de hele wedstrijd voetballen, ho maar. Zijn meissie zorgde trouwens wel netjes voor de shirts. Maar wat ik wel een goede speler vind is die Kay Wollenburg.

Johan: alsjeblieft Jan, volg eens is een cursus namen onthouden, het is Wellenberg.

Jan: ja die ja, dat ventje heb een schot in z’n poten joh…. Daar gaan de meesten voor aan de kanten, en zowel met zijn linker been als zijn rechter.

Johan: ja maar opbouwen kan hij niet want hij is op iedere plek aan het roeien. Ik ben een liefhebber van Erwin Niens, ze noemen hem ook wel Bels. Deze jongen is er vanaf het begin al bij en was een echte zekerheid in het doel. Hij is jaren op topniveau blijven presteren alleen op het laatste begonnen de jaren te tellen en dan liet hij er sporadisch is een balletje door.

Jan: daar ben ik het mee eens maar, geef Belsie geen balletje terug, daar houd hij absoluut niet van.
Die Frank Kogel ofzo uh… Koggel, dat is ook een sterke verdediger houd veel tegen een heeft een goeie timing.

Johan: ja maar opbouwend ben ik er niet van onder de indruk en qua timing zit hij er ook wel eens naast, dan wil hij de tegenstander nog wel eens raken. Ik heb ook wel een zwak voor Tom Bakker. De inzet en strijd daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Jan: pleurt op Johan, hij loopt als een blinde rond in het veld man. Dan zie ik Tomas Giesen liever, die gaat er vol voor en is super snel.

Johan: kom op Jan, die Giesen kan als wissel speler nog buitenspel staan en van een wekker heeft hij nog nooit gehoord. Wat pas echt een goede speler is dat is Dennis Kok. Hij kan redelijk voetballen maar keepen is echt zijn ding, katachtige reflexen en kan zijn doel goed verkleinen. En zolang keept hij nog niet. Hij pakt het snel op en zeg nou zelf Jan, als je al zo snel zoveel vertrouwen uitstraalt dan heb je wel klasse.

Jan: helemaal mee eens. Een goede keuze om te gaan keepen. Je ziet de verdediging ook relaxed spelen. Dat is ook fijn spelen als je zo’n keeper achter je heb. Deze jongen kan nog jaren mee op top niveau. Dat had ik ook gehoopt van Remy Herbrink. Dat was ook een klasse voetballer. Altijd gedreven, snel en een sterk schot.

Johan: het is jammer dat hij zulke slechte knieën heeft. Daar hadden we nog lang van kunnen genieten, hij heeft een actie in huis en beschikt over schorend vermogen.

Jan: Wat voetbal betreft is het misschien maar beter dat dit team uit elkaar kaar gaat en onderverdeeld word. Maar we hebben wel genoten van de sfeer en strijdlust van deze kerels.
Ze stonden er wel voor elkaar en er is ook een echte vriendschap ontstaan.

Johan: ik heb vernomen dat de heren een jaarlijkse reünie willen houden en dat gaat naar alle waarschijnlijkheid in Duitsland plaats vinden. Het schijnt dat Kay en Mark dat de eerste keer gaan regelen. Dit laat trouwens wel weer zijn hoe hecht team deze jongens waren. Of ze willen gewoon graag weer bier zuipen. Uiteindelijk moet ik toch bekennen dat ik al die jaren wel fan van ze ben geweest. Heren bedankt voor een geweldig tijdperk.

Ons rest nu nog maar 1 ding te zeggen:
Gladgeschoren Womanizers for Life

Johan Derksen en Jan Boskamp


SPELREGELBEWIJS VOOR DE JEUGD

Geplaatst 23 aug. 2016 06:22 door V.V. Vilsteren   [ 23 aug. 2016 06:23 bijgewerkt ]

Een spelregelbewijs voor alle jeugdspelers in Nederland heeft een positief effect. Eén van de allerbelangrijkste? Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel. Bovendien vergroot het juist toepassen van de regels de kans dat je als team winnend het veld verlaat.

Met ingang van het seizoen 2014/’15 zijn spelers uit 1998 verplicht het spelregelbewijs te halen. Elk seizoen komt er een nieuw geboortejaar bij. Het maakt voetballers namelijk van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – én begrip voor – de beslissingen van de scheidsrechter.

Bewijs halen via Voetbalmasterz

De KNVB heeft daarom Voetbalmasterz.nl in het leven geroepen. Een flitsende site die junioren op een speelse, maar vooral ook op een duidelijke manier voorbereidt op het kunnen behalen van het spelregelbewijs. Zo zijn er veel oefenmogelijkheden en is er uitleg over de regels en over spelsituaties. Beiden aan de hand van aansprekende voorbeelden, vaak uit het topvoetbal.

Spelers uit het geboortejaar 2000 moeten dit  seizoen hun spelregelbewijs halen. Spelers uit het geboortejaar 1999 hebben afgelopen seizoen de tijd gehad om het spelregelbewijs te halen en zijn in het seizoen 2015/’16 alleen speelgerechtigd als het bewijs is behaald, zo meldt de voetbalbond.
Kennis van de spelregels geeft hen meer inzicht in en begrip voor beslissingen van scheidsrechters. Door oefentoetsen aan te bieden op een gebruiksvriendelijke website en de inschrijving laagdrempelig te houden is het voor iedereen mogelijk om het spelregelbewijs te behalen. Spelers kunnen hun spelregelbewijs halen onder begeleiding van de voetbalverenIgingen waar de speler staat ingeschreven."


Het bestuur

Details jeugkamp komend weekend

Geplaatst 23 aug. 2016 01:04 door V.V. Vilsteren   [ 23 aug. 2016 01:04 bijgewerkt ]

Vrijdagavond 26 en zaterdag 27 augustus wordt het jeugdkamp gehouden. Hierbij ontvangen jullie detailinformatie over dit kamp:

 • Om 19.00 uur zijn de minis, de F en de E-jeugd welkom in de blokhut van de scouting zonder fiets. Zij zullen hier de avond en nacht doorbrengen.
 • Om 19.30 uur is de D, de C en de B-jeugd welkom in de kantine. Zij hebben hier een avondprogramma en zullen dan overnachten in tenten.
 • De volgende ochtend gaan we gezamenlijk ontbijten in de kantine.
 • Vanaf  10.30 uur is er een voetbalclinic georganiseerd door “voetbalparty” op het nieuwe kunstgrasveld.  Je moet dan denken aan oa. latje trappen, snelheidsmeter, pannaboarding en nog veel meer. Dit is voor alle jeugdleden.
 • Het programma zal tot ongeveer 14.30 uur duren waarna we het kamp afsluiten.
 • Alle ouders zijn ook welkom om 10.30 uur om alle verrichtingen van de jeugd te bekijken.

BELANGERIJK:  Het jeugdkamp is op basis van de indeling van vorig seizoen was, dus seizoen 2015/2016. Ook de jeugdleden die net gestopt zijn of bij een andere vereniging gaan voetballen zijn van harte welkom.

Wat dien je mee te nemen: 
 1. slaapzak en kussen
 2. luchtbed
 3. pyama en toilet spullen
 4. warme trui o.i.d.
 5. verenigingstenue voor de clinic.

Als er speciale dieet of andere wensen zijn horen wij dit graag!!

Voor noodgevallen kun je bellen met Arjan Bosch 06-51625969 of Marco Langenkamp 06-13568006 

Tot dan!!!!

Groeten jeugdkampcommissie

Veranderingen in de spelregels

Geplaatst 20 aug. 2016 01:06 door V.V. Vilsteren   [ 20 aug. 2016 01:08 bijgewerkt ]

Cadeau van Camping Laarbrug: Tribune

Geplaatst 20 aug. 2016 00:44 door V.V. Vilsteren

Afgelopen donderdagavond, voor aanvang van de wedstrijd Vilsteren 3 en Camping Laarbrug, werden wij blij verrast met een super mooi cadeau. Namens Camping Laarbrug werd ons een hele mooie eretribune aangeboden door Kees , Marja en Tom Bakker eigenaren van Camping Laarbrug.

Al jaren voetballen wij een wedstrijd tussen camping Laarbrug en het derde team van Vilsteren waar Kees als spits rond huppelt, de inzet is de " Kees Bakker schaal".
Deze schaal hangt de laatste jaren te pronken achter de bar van camping Laarbrug.

Helaas is de schaal ook dit jaar weer gewonnen door de spelers van de camping, maar wij zullen er volgend jaar alles aan doen om deze schaal weer naar Vilsteren halen.

Dit jaar is er voor het eerst ook gestreden om de "Marja Bakker schaal'' door de dames van Vilsteren en de dames van de camping. In een gelijk opgaande strijd waren de dames van de camping toch iets slimmer dan de dames van Vilsteren en wonnen deze sportieve partij dan ook met 3 -0, en daarom gaat deze schaal pronken naast de schaal van de heren achter de bar van de camping. Maar de meiden van Vilsteren zullen er volgend jaar alles aan doen om deze schaal de lege plekken in de kantine van Vilsteren te doen vullen.

Wij hopen deze sportieve strijd nog jaren voort te zetten,en wij willen de familie Bakker dan ook ontzettend te voor dit mooie cadeau en het zal een mooi plekje krijgen op ons sportpark.

Gerard Rietman
Voorzitter V.V. Vilsteren

Mededeling van bestuur: gebruik kunstgrasveld

Geplaatst 17 aug. 2016 06:09 door V.V. Vilsteren   [ 17 aug. 2016 06:17 bijgewerkt ]

Het kunstgrasveld mag alleen gebruikt worden met trainingen, als er geen trainingen zijn mag het veld niet betreed worden. Ook mag het veld alleen gebruikt worden voor spelers en niet voor toeschouwers.

Laten wij met ons allen hier rekening mee houden want het veld is nog niet officieel goedgekeurd.

Het bestuur

Verenigingsavond Sport Inn Zwolle

Geplaatst 16 aug. 2016 02:40 door V.V. Vilsteren   [ 16 aug. 2016 02:41 bijgewerkt ]

Maandagavond 22 augustus 2016 is weer de jaarlijkse verenigingsavond bij Sport Inn voor leden van V.V. Vilsteren. Wil je mee, kom dan om 19.00 uur naar de kantine in Vilsteren. Van daaruit vertrekken we gezamenlijk naar Sport Inn in Zwolle. De korting op die avond bedraagt 20% (niet op clubkleding)voor leden van V.V. Vilsteren. 
 
Een speciale avond voor onze vereniging. Niets verplicht, gemoedelijk met persoonlijk advies.
 
Dus ben je lid van V.V. Vilsteren, jongen, meisje, man, vrouw en ben je op zoek naar nieuwe sportschoenen of sportkleding meldt je dan aan in de kantine of bij Martin Hendriks en profiteer van deze korting bij Sport Inn.
 
Tot maandag 22 augustus
 
Sponsorcommissie

Jeugdtrainingen vanaf 16 augustus 2016

Geplaatst 15 aug. 2016 05:56 door V.V. Vilsteren   [ 15 aug. 2016 05:56 bijgewerkt ]

Vanaf 16 augustus wordt er weer getraind volgens volgend schema:

 

Team

Van

t/m

trainer

Dinsdag

JO13

18:30

19:45

Arjan Bosch

Dinsdag

JO15

18:30

19:45

Henri Veltmaat Erik Bosch

Woensdag

JO9-1

18:30

19:30

Stef Herbrink Marco Hendriks

Woensdag

JO9-2

18:30

19:30

Dennis Kok

Woensdag

JO11-1

18:45

20:00

Marthijn Langenkamp

Woensdag

JO11-2

18:45

20:00

Dennis Kutterik

Woensdag

JO17

19:45

21:15

Fedor Hendriks

Donderdag

JO13

18:30

19:45

Marco Langenkamp

Donderdag

JO15

18:30

19:45

nog niet bekend


Donderdag 18 augustus kan er niet worden getraind i.v.m. wedstrijden Kees Bakker schaal.

JeugdbestuurJeugdkamp 26 en 27 augustus 2016

Geplaatst 22 jul. 2016 06:32 door V.V. Vilsteren   [ 22 jul. 2016 06:34 bijgewerkt ]

V.V. Vilsteren wil graag voor alle jeugdspelers van afgelopen seizoen (B t/m F en de mini's) een kamp organiseren op vrijdagavond 26 augustus tot en met 27 augustus. Willen jullie dit alvast in jullie agenda noteren? Verdere info krijgen jullie nog.

Groeten het jeugdbestuur


Voorbereiding seizoen 2016-2017 Senioren (1e en 2e elftal)

Geplaatst 14 jul. 2016 04:09 door V.V. Vilsteren   [ 14 jul. 2016 04:12 bijgewerkt ]

Hierbij het programma van de voorbereiding op het nieuwe seizoen van Vilsteren 1 en 2.
VOORBEREIDING SEIZOEN 2016-2017
Datum1e elftal2e elftalopmerking
zondag 07 aug training
11.00 uur
training
11.00 uur
10.30 uur aanwezig / hardloop -en voetbalschoenen meenemen!
dinsdag 09 augtrainingtrainingTraining van 20.00 - 21.30 uur
donderdag 11 augtrainingtrainingTraining van 20.00 - 21.30 uur
zondag 14 augwedstrijdtrainingWedstrijd voor het eerste elftal /
14.00 uur Marienheem uit.
dinsdag 16 augtrainingtrainingTraining van 20.00 - 21.30 uur
donderdag 18 augtrainingtrainingTraining van 20.00 - 21.30 uur
niet op het Hoofdveld
zondag 21 augbekerwedstrijdtrainingVilsteren 1 - Hoonhorst 1 /
aanvang 14.00 uur
dinsdag 23 augbekerwedstrijdtrainingVilsteren 1 - Zwolsche Boys 1 / aanvang 18.45 uur
donderdag 25 augtrainingtrainingTraning van 20.00 - 21.30 uur
zaterdag 27 augbekerwedstrijdzondag training?Vevo 1 - Vilsteren 1 /
aanvang 17.00 uur
dinsdag 30 augtrainingtrainingTraining van 20.00 - 21.30 uur
donderdag 01 septtrainingtrainingTraining van 20.00 - 21.30 uur
zondag 04 septCompetitieCompetitie?Wedstrijd en tijd wordt op een later tijdstip vermeld op de site!
dinsdag 06 septtrainingtrainingTraining van 20.00 - 21.30 uur
donderdag 08 septtrainingtrainingTraining van 20.00 uur - 21.30 uur
Telefonische afmelden bij Dik Runherd / 06- 38300178

1-10 of 595