Seizoen 2010 - 2011

2 juni 2011: Afscheid van het clubblad 25 jaar Molenesch Toppers

Dit is de 25e jaargang van ons clubblad "Molenesch Toppers". Het is tevens de laatste jaargang, we gaan vanaf het nieuwe seizoen ons nieuws en de verslagen publiceren via onze prachtige website.BedanktOnze dank gaat uiteraard uit naar iedereen die de afgelopen 25 jaar meegewerkt hebben aan ons clubblad. De redactie, die het clubblad typten, eerst op een schrijfmachine, later op de computer. Degene die het kopieerwerk verzorgden en degene die de clubbladen verzendklaar maakten. En natuurlijk degenen die er voor zorgden dat de clubbladen altijd op tijd in de brievenbus kwamen.AfscheidWe willen dit jubileum en het afscheid van het papieren clubblad niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigen wij iedereen die op welke manier dan ook de afgelopen 25 jaar aan het clubblad meegewerkt hebben met hun aanhang uit voor een gezellige avond samen met het bestuur.Deze avond is gepland op vrijdag 24 juni, aanvang 20.30 uur in Ons Mikpunt.We hopen velen te mogen begroeten om nog eens na te praten over 25 jaar "Molenesch Toppers". Het bestuur.

15 mei 2011: Vilsteren 2 is kampioen!!!

VILSTEREN - Het tweede team van Vilsteren heeft zondag het kampioenschap veroverd. Dit gebeurde na een 6-2 thuisoverwinning op Marienheem 5. Door deze overwinning zijn de geelhemden niet meer te achterhalen door de concurrentie. Voor Vilsteren 2 is dit het eerste kampioenschap sinds 25 jaar.Trainer Marco Niens toonde zich na afloop verheugd met het kampioenschap. “Het succes achter dit kampioenschap is de goede mix tussen jong en oud” volgens Niens. “Dit team heeft wat voor elkaar over en de sfeer is zeer goed en dat leidt tot succes”. Onder een flink kabaal van de thuissupporters begon het tweede elftal nerveus aan de kampioenswedstrijd. De tegenstander toonde zich de betere maar het waren de geelhemden die met een afstandsschot van topscoorder Daan Hendriks op voorsprong kwamen. Echter wist de tegenpartij binnen vijf minuten op gelijke hoogte te komen vanuit een corner. Ondanks deze tegentreffer kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Een goede voorzet van Arjan Bosch werd binnengekopt door Roy Tijhaar. Niet veel later konden de mannen van Niens weer scoren. Nadat Daan Hendriks was gevloerd in het zestien meter gebied schoot Jaron Veltmaat de strafschop tussen de palen. Vlak voor rust kon Marienheem nog de aansluitingstreffer maken uit een corner. In de tweede helft hadden de geelhemden opnieuw moeite om hun spel te spelen waardoor Marienheem de druk verder op kon voeren. Toch was het de thuisploeg die tot scoren kwam. Een corner van Arjan Bosch werd door Casper Mars binnengekopt. Waarna de supporters met geelgekleurd vuurwerk het kampioenschap vast begonnen te vieren. De thuisploeg kwam na het doelpunt weer beter in zijn spel en breidde de score verder uit. Met een kopbal scoorde Jaron Veltmaat zijn tweede doelpunt van deze wedstrijd. Waarna Thomas Jutten met een schitterend afstandschot de eindstand van 6-2 op het scorebord zette.

Dit verslag is geschreven door Ruud Hendriks.

Keepersclinic bij V.V. Vilsteren op 12 mei 2011

Donderdag 12 mei (aanstaande donderdag dus) is er een keepersclinic speciaal voor VV Vilsteren. Keeperschool Twente organiseert dit. De keepers binnen de vereniging weten dit natuurlijk al maar wil je erbij zijn en zien hoe zo’n training gegeven wordt en wat zoal het keepersvak inhoud dan nodigen wij jullie allen uit. Het begint om 18.30 uur op het hoofdveld. Ook zal er een demo-training gegeven worden met een keeper van Keeperschool Twente en natuurlijk met onze eigen keepers. Leerzaam voor onze keepers en vooral leuk om te doen en te zien. Kom dus allemaal kijken naar de verrichtingen van onze eigen keepers.

Tot donderdag.

Het bestuur

Uitslag loterij VV Vilsteren d.d. 24-04-2011.

Grote verloting met dank aan bouwbedrijf Salbam BV en Installatiebedrijf Tijhaar Vilsteren BVTrekking onder toezicht van F. Veltmaat volgens vergunning UIT/11-28668:

1e prijs Ivo Hulsman €. 150,00
2e prijs Dennis Kutterink €. 100,00
3e prijs G. Schuurman Hoonhorst €. 75,00
4e prijs Johan Langenkamp €. 25,00
5e prijs Marco Niens €. 25,00
6e prijs C. Bakering Ruurlo €. 25,00
7e –16e prijs Rick Bovenmars, Cafe Rest. Madrid, Theo Feijen, F. Schepers, Demi van de Kolk, Lynn Koggel, Ronny Langenkamp, Nico Nijhoff, Gerard Niens en Rinus Vlierman €. 10,00

Allen van harte proficiat!

En de jeugdleden dank voor de enthousiaste verkoop!!Als dank hebben we 5 voetbalbroekjes met Vilsterse logo verloot onder jeugdleden. De winnaars zijn: Pim Kamphuis, Jeffrey Feijen, Glenn Niens, Anouk Rietman en Yorben Kampan. Willen jullie aan Martin Hendriks doorgeven welke maat van het broekje jullie willen? Wil je voorbeeld zien van het broekje kijk bij onze site in de “webshop” rubriek clubkleding

Op 1e paasdag werd er weer het jaarlijkse paaseieren zoeken georganiseerd. Klik hier voor foto's van het paaseieren zoeken. Foto's van de eieren-gooiwedstrijd volgen nog.

Op zondag 24 april a.s. (1ste paasdag) is weer het traditionele eieren zoeken op het voetbalveld. De paashaas zal dan het gouden ei weer verstoppen en aan jullie de taak om deze op te zoeken! We beginnen om 11.00uur, dus zorg dat je erbij bent! Alle kinderen zijn natuurlijk welkom en we zullen zorgen voor leuke prijsjes. Om 12.30 zal de verloting van de voetballoterij plaatsvinden, de paashaas zal de winnende loten trekken.

NIEUW: Dit jaar organiseren we ook een eieren gooi-wedstrijd!
Geef je samen met een partner op en zorg dat het ei heel blijft tijdens het overgooien. Natuurlijk zal de afstand steeds groter worden! We beginnen rond 13.30 na de verloting van de voetbal, zorg dat je er (op tijd) bij bent. Inleggeld is €2,50 per team.

Geef je op via het aanmeldingsformulier bij de kantine of via Johnny: 0655195250

Iedereen mag meedoen, jong en oud!


Loterij Voetbal Vereniging Vilsteren.

De loterij van de Voetbalvereniging Vilsteren is weer een feit. Zaterdag aanstaande (9 april) starten wij de verkoop. De kosten zijn € 1,00 per lot en met dit lot zijn mooie (geld)prijzen te verdienen. De eerste prijs is maar liefst € 150,00 waard. De jeugd verzorgt de verkoop van de loten.

We gaan ervan uit dat jullie de jeugd helpen om ze “los” te maken. Hoe meer loten hoe meer kans. De trekking wordt gehouden op 1e paasdag in de kantine. Dit combineren wij met het traditionele “Paaseieren zoeken” (nadere informatie volgt nog) waarbij de paashaas vele eieren heeft verstopt op het sportpark.

Onder begeleiding van de paashaas, de voorzitter, en hopelijk vele ouders zal de trekking plaatsvinden om ± 12.30 uur.

  • 1 lot kost € 1,00

  • Trekking 1e paasdag (24-04-2011)

  • De loterij is goed gekeurd door gemeente Ommen (vergunning)

Met dank aan de 2 sponsoren die ons hierbij helpen, te weten:

Bouwbedrijf Salbam BV
Installatiebedrijf Tijhaar Vilsteren BV

Veel geluk en zorg dat je een lot of loten hebt van de Voetbalvereniging Vilsteren.

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie VV Vilsteren.

Zaterdag 29 januari 2011 was het zo ver. De laatste twee wedstrijden in de zaal moesten worden gevoetbald. Dit waren niet zo maar wedstrijden, nee, want we stonden bovenaan. Ja, dat was wel even wennen want in de najaarscompetitie hadden we geen wedstrijd gewonnen. Als wij 29 januari beide wedstrijden wonnen dan waren we in ieder geval kampioen. Anders waren we afhankelijk of andere teams punten lieten liggen. Gelukkig was niemand ziek en kon ook Boris Bosch (hersteld van een gebroken vinger) spelen. Sommige jongens hadden niet zo goed geslapen, maar ze hadden er zin in en wilden maar één ding: winnen. De vorige keren in de zaal hadden ze de eerste wedstrijd tijd nodig om te wennen, maar niet nu. Vanaf het begin was iedereen fanatiek en ook al speelde de tegenstander geruime tijd met één speler meer, dat maakte niet uit. Het talrijk meegereisde publiek zag het: de jongens gingen er voor en al snel werd het van 1-0, 3-0 tot uiteindelijk 8-0, een monsterscore.

Iedereen ging al bijna uit zijn dak, maar we waren er nog niet: er moest nog één wedstrijd gewonnen worden. Oh, wat duurde het lang, het wachten totdat de tweede wedstrijd begon. Gelukkig was het moment daar: de aftrap bij de tweede wedstrijd. Deze wedstrijd ging niet zo gemakkelijk. Nee, het was een taaie tegenstander die goed tegenstand bood. Gelukkig kwam de 1-0 op het scorebord en uiteindelijk werd het 3-0 en het kampioenschap was een feit. Het was feest. De polonaise werd ingezet en in de kantine in Vilsteren, na het smikkelen van een bord patat, nog eens overgedaan.

De (trotse) leiders van E2.

!!Belangrijke mededeling!!

Geachte Leden,

Onze website is alweer drie maanden online en wordt gezien de bezoekers aantallen goed bezocht. Gezien het aantal bezoekers per pagina valt op te merken dat er goed gebruik van gemaakt wordt door onze eigen leden. Dit is natuurlijk een goede zaak en bevestigd het belang van een eigen website. Momenteel wordt er naast de website nog steeds het toppertje en ons clubblad de Molenesch Toppers uitgebracht.

Gezien dat alle informatie op onze website te vinden is, hebben wij binnen het bestuur besloten om met ingang van het nieuwe seizoen (seizoen 2011-2012) te stoppen met zowel het toppertje als het clubblad De Molenesch Toppers.

Enkele redenen hiervoor zijn:

  • Alle informatie is op de website te vinden, deze word bijna dagelijks bijgewerkt en is dus altijd up-to-date.

  • Besparing van veel werk: Redactioneel, kopiëren, vouwen, nieten en bezorgen.

  • Besparing van kosten: Papier, kopieerkosten, bezorgkosten e.d.

  • Adverteerders en sponsoren van het clubblad proberen wij op de website te krijgen met een directe link tot hun eigen website.

Wij beseffen ons als bestuur terdege dat vele mensen het jammer zullen vinden dat ons clubblad verdwijnt, toch hebben wij als bestuur (mede om bovenstaande redenen) besloten om het wel door te voeren.

Geen internet?

Als er mensen zijn die niet over internet beschikken en wel over de nodige informatie moeten beschikken, kunnen dit kenbaar maken bij een van de bestuursleden. Voor die mensen zoeken wij dan een passende oplossing.

Iedereen bedankt!

Voor alle vrijwilligers die de afgelopen 25jaar (het clubblad bestaat dit jaar namelijk 25 jaar) medewerking hebben verleend om het clubblad te maken, kopiëren, vouwen, nieten, bezorgen e.d. worden op passend manier bedankt, het bestuur komt hier op terug.

Hopelijk kan iedereen achter het besluit van het bestuur staan.

Namens het bestuur,
Frank Veltmaat.