VOETBAL VERENIGING VILSTEREN

Nieuwe website

Al ligt het actieve voetbalgebeuren in Coronatijd nagenoeg stil, achter de schermen is gewerkt aan het updaten van de website. Deze is live gegaan op zondag 21 maart 2021.

Trainingen hervat

• JO15 van 18:30 tot 19.45 uur
    trainers Martin Bosch/Jari Vlierman

Trainingsschema senioren

Training senioren i.v.m. corona en de avondklok:

Spelers t/m 26 jaar

• Donderdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur

• Zondag van 11.00 tot 12.45 uur.

Danique Noordman tekent driejarig contract bij
PEC Zwolle.

Danique Noordman heeft haar eerste profcontract getekend. De afgelopen zondag 17 jaar geworden aanvallend ingestelde speelster, heeft in Zwolle voor maar liefst drie seizoenen getekend. Het is voor het eerst dat de club een speelster voor zo’n lange periode aan zich weet te binden. Noordman zette haar eerste stappen op het voetbalveld bij VV Vilsteren, waarna de speelster op 9-jarige leeftijd de overstap maakte naar SV Dalfsen waar ze tussen de jongens al snel opviel. Niet alleen PEC Zwolle zag de kwaliteiten van Noordman, ook de KNVB kreeg de balvaardige speelster op de radar. Noordman doorliep alle nationale jeugdelftallen en maakte dit seizoen ook haar debuut op het hoogste niveau bij PEC Zwolle Vrouwen.

Zie: https://www.svdalfsen.nl/danique-noordman-tekent-driejarig-contract-bij-pec-zwolle/ voor het gehele artikel.

Dik Runherd en
V.V. Vilsteren gaan
met elkaar door

Het voetbal ligt al enige maanden stil vanwege het coronavirus. Toch is er achter de schermen op voetbalgebied her en der beweging. Trainers komen en trainers gaan. Behalve bij v.v. Vilsteren. Dik Runherd is ook na de zomer oefenmeester van de enige overgebleven zondagclub binnen de gemeentegrenzen.

De spelersgroep en de trainer uit Balkbrug zijn nog lang niet op elkaar uitgekeken en Runherd ziet perspectief in zijn selectie. “Het is een jonge, gretige en leergierige groep, met daartussen enkele routiniers. Ik heb het prima naar de zin bij deze sympathieke vereniging en zie voldoende perspectief in de spelersgroep. Die kan en moet zich naar mijn mening door ontwikkelen en daar draag ik graag aan bij. Elftalleider Henri Tuin en John Nijhoff van de Technische Commissie hebben de spelersgroep gehoord, ook individueel en er was meer dan voldoende draagvlak om met elkaar door te gaan. Het onderlinge respect, de wil om met elkaar te presteren in combinatie met de gezelligheid plus het clubgevoel dat hier nog heerst maakt dat ik met alle plezier heb bijgetekend.” Runherd gaat zijn derde jaar in bij Vilsteren, de club die hij in eerder stadium ook al vier seizoenen diende.

Bron:www.vechtdalcentraal.nl

Vilsteren JO9 kampioen!

In deze Coronatijd gaan de kampioen-schappen voor Vilsteren "gewoon" door. Vilsteren JO9 is zaterdag 3 oktober 2020 kampioen geworden.